Sup board

Sup Board er faktisk den hurtigst voksende vandsport p.t. Mit bud på hvorfor det er så smadder populært er umiddelbart fordi det er meget let at gå til. I sin enkelthed handler det om at stå på et board og ro med en pagaj. Sup er en forkortelse af Stand Up Paddle surfing som indikere hvad vi har med at gøre.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Sup Board - vores mest populære vandsport.

Det lyder nok enkelt, men det er super sjovt og du vil blive udfordret på din styrke og balance big time!! Der er mange ting man kan lave på brættet og instruktører der er med dig har et hav af sjove ting der kan laves og konkurreres på. Prøv f.eks. at stå i forskellige yoga stillinger der kræver at du har styr på din krop og din balance for ikke at ryge i vandet.

Spil Sup Polo

Det er også utroligt populært at spille sup polo når du står på brædderne, konkurrencen går højt og taktik, skumsprøjt og høje grin kan ikke undgås. Man spille to hold mod hinanden og det gælder om at score flest mål, og så selvfølgelig ikke at ryge i vandet ;)

Sup Board Århus

Hos Surf Agency i Århus kan du blive taget med på en tur gennem Århus å, det er utrolig hyggeligt og der er lidt med plads til snak og hygge undervejs! Denne tur er utrolig populær og du får set en helt ny side af Århus. Hos Surf Agency er alle instruktører certificerede. Derudover har de flere steder en vandtæt rygsæk med hvis I vil have snacks med på turen samt kamera til at tage fede billeder af jer, så i kan få minder med hjem fra jeres dag :) Supboard Århus er en af de nyeste aktiviteter, så kast jer i bølgerne eller rettere stil jer på brædtet og glid henover smult vand.

Du kan komme til at prøve denne fede aktivitet helt fra april til oktober måned. Da I har våd dragt på at det jo ikke helt så slemt i vandet med de kolde temperature. Og det giver jo også en ekstra lyst til at holde sig på brættet hvis vandet er piv koldt! Mange steder kan man være op til 20 mennesker til dette arrangement. Det får vores varmeste anbefalinger herfra :)

Sup board København

Supboard København kan opleves ude på Amager Strand, men der er også mulighed for at få sup board instruktøren ud til jer med sine boards. Det er vildt lækkert at opleve det ude på Amagerstrand, fordi vandforholdene er fede til det der og fordider foregår så mange sjove ting derude. Man kan køre Blokart spille Fodboldgolf m.m. Men intet slår selvfølgelig oplevelsen ved at padle sig stille gennem vandet stående på sin sup board skuende ud over vandet eller folkene inde på stranden.

Er man til hele tiden at ryge i vandet på de mest uforudsete og spøjse måder? Og i det hele taget blive max udfordret? Ja, så skal man selvfølgelig vælge Sup Polo.

Er Sup Board eller Sup Surfing noget for piger?

Ja, også i den grad. Det er lige noget for piger at stå i solen på sit board i bekini og glide henover vandet. Det er mere et spørgsmål, om det også er noget for drengene, men det er det. For sååå let er det altså heller ikke, med mindre man er trænet i en eller anden balance krævende sport. Man får brugt sine muskler, når man skal holde ballancen og vælger drengene Sup Polo har de det vildt sjovt, med de mange ture i baljen fordi den bold lige skulle fanges.