Amerikansk Fodbold i Viby v. Århus

Tid
2-3 timer
Pris p.p. (Inkl. moms)
100 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.000 kr.
Engelundsvej 11 (Udenfor)
Aarhus (Viby J) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Spil amerikansk fodbold til jeres polterabend nær Århus.

Et polterabend arrangement hos Aarhus Tigers varer ca. 2-2,5 timer inkl. omklædning. Vi har gode klub- og omklædningsfaciliteter, så I har mulighed for bad og omklædning inden I skal videre. Efter arrangementet kan I puste ud og slappe af på Aarhus Tigers idrætsanlæg, og måske nyde lidt koldt at drikke inden jeres arrangement bringer jer videre.

Aarhus Tigers stiller vores erfarne instruktører til rådighed for jer under hele arrangementet. Instruktørerne vil få jer i det rigtige udstyr og give jer en grundig instruktion. De mest basale regler og vejledning i sikkerhed på banen gennemgås, så I kan få en fed og sjov dag med amerikansk fodbold.

Efter opvarmning tager vi jer igennem en række øvelser, hvor I får prøvet at kaste, gribe, tackle og blokere. Der er garanti for at få beskidt tøj og måske også et par enkelte blå mærker.

Arrangementet slutter af med en lille kamp, hvor I spiller mod hinanden. Instruktørerne agerer trænere for hvert sit hold og kommer med taktiske input til jer under kampen.

Priser

Grundbeløb kr. 1.000 + kr. 100 pr. mand.

Priserne dækker instruktører, leje af amerikansk fodbold udstyr (skulderbeskyttere og hjelm), tandbeskytter og mulighed for bad/omklædning.

Praktiske oplysninger

I skal medbringe fodboldstøvler og sportstøj der gerne må blive beskidt.

Aarhus Tigers afholder polterabend arrangementer fra april – oktober. Vi afholder arrangementerne i weekender.

Booking

For nærmere information samt bookning af arrangement kontakt Asbjørn Rohold via mailformularen. Du finder mere info om Aarhus Tigers og om amerikansk fodbold på vores hjemmeside.

Aarhus Tigers har hjemmebane på Bøgeskov Idrætsanlæg, Engelundsvej 11, 8260 Viby J. Der er tydelig skiltning til idrætsanlægget og der er gode parkeringsforhold.

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Århus Tigers

Århus Tigers:
Århus Tigers Tlf nr.
41 17 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier