Glaskunst - Glaskursus - Glasfusing

Tid
1-2 timer
Mindstepris (Inkl. moms)
1.700 kr.
Storringvej 10 (Indenfor)
Harlev Se på kort
Kontakt Annoncøren

GLASFUSING

Gi' et fantastisk og unikt minde til din veninde! Glizzart arrangerer  polterabend i rammer, hvor I får en uforglemmelig oplevelse med glasfusing.

Det er fedt at lave noget kreativt og aktivt på en polterabend. Glaskunst eller glasfusing er noget, der fanger de fleste ind. Her hos mig kan man komme for at lave et unikt fad med glasfusing teknik til deres veninde/ven/søster der skal giftes. Den kommende brud er i centrum i glasværkstedet, og sammen hygger I jer et par timer, hvor ideer, input, snak, grin og indfald ser dagens lys under min vejledning. Hver især laver deltagerne deres egen personlige del til glasfadet, og oplevelsen af at lave noget sammen som en gruppe  er ofte ledsaget af højt humør, grin og spas.

Glizzart ligger i den hyggelige landsby Lillering, godt et kvarters kørsel fra Aarhus, midt imellem Randers, Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Motorvejen er kun få minutter herfra. Det er altså meget nemt at komme hertil, og de fleste siger wow, når de kommer til Lillering, der er en landsby af den helt gamle slags med stråtag, den gamle skole og brugsforening. Og med skov, mose og sø meget tæt på. 

Udover oplevelsen i mit glasværksted, får I de dejlige rammer med i købet. Her er plads til at I hygger jer med mad, snacks, drikkevarer under det gamle æbletræ, der giver stemning og skygge i den smukke gårdhave, hvor blomster og miljø springer i øjnene.

 

Arrangementet tager cirka to timer.

Se videoer fra polterabends hos Glizzart - de giver et godt indtryk af de smukke rammer, og hvad det hele handler om.

Pris:

Grundpris er 1.700 kr. inklusiv materialer for deltagelse af op til 9 personer. Ekstra deltagere koster 100 kr. pr. person. Det færdige glasfusing fad måler ca. 40 x 40 cm.

Link til omtale i Politiken:

Politiken har været på besøg hos Glizzart. Se hvad de synes om en polterabend med glasfusing klik: Her

Praktisk information:

Vil du se mere på vores hjemmeside så klik på linket i skemaet øverst i annoncen.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Glizzart

Glizzart:
Glizzart Tlf nr.
28 10 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier