Glaskunst - Glaskursus - Glasfusing

Mindstepris (inkl. moms)
1.600,-
Storringvej 10
Harlev Se på kort
Kontakt annoncøren

GLASFUSING

Gi' et fantastisk og unikt minde til din bedste veninde! Glizzart arrangerer med succes polterabend for kvinder i fantastiske rammer, hvor I får en uforglemmelig oplevelse med glasfusing.

Det er fedt at lave noget kreativt og aktivt på en polterabend. Glaskunst eller glasfusing er noget, der tiltaler de fleste kvinder. Her hos mig kommer mange kvinder for at lave et unikt fad med glasfusing teknik til deres veninde, der skal giftes. Den kommende brud er i centrum i glasværkstedet, og sammen hygger I jer et par timer, hvor ideer, input, snak, grin og indfald ser dagens lys under min kyndige vejledning. Hver især laver deltagerne deres egen personlige del til glasfusing fadet, og oplevelsen af at lave noget sammen som et team er ofte ledsaget af højt humør, grin og spas.

Glizzart ligger i den hyggelige landsby Lillering, godt et kvarters kørsel fra Aarhus, midt imellem Randers, Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Motorvejen er kun få minutter herfra. Det er altså meget nemt at komme hertil, og de fleste siger wow, når de kommer til Lillering, der er en landsby af den helt gamle type med stråtag, den gamle skole og brugsforening. Og med skov, mose og sø meget tæt på.

Udover oplevelsen i mit glasværksted, får I de fantastiske rammer med i købet. Her er plads til, at I giver den gas og hygger jer med mad, snacks, drikkevarer under det gamle æbletræ, der giver stemning og skygge i den smukke gårdhave, hvor blomster og miljø springer i øjnene.

I kan spise brunch/frokost/snacks i min dejlige gård - eller på græsplænen i den gamle have - og I kan gøre det før eller efter arrangementet, alt efter, hvad der passer jer.

I får kyndig vejledning i glasfusing og glaskunstens  mysterier under hele arrangementet, og de flotteste fade er dem, hvor der virkelig aftales og arbejdes sammen om farver, budskab mm. Bruden får så overrakt den personlige gave til brylluppet. En meget unik hilsen fra alle veninderne, som giver en uforglemmelig bryllupsgave.

Arrangementet tager cirka to timer.

Se videoer fra polterabends hos Glizzart - de giver et godt indtryk af de smukke rammer, og hvad det hele handler om.

Pris:

Grundpris er 1.600 kr. inklusiv materialer for deltagelse af op til 9 personer. Ekstra deltagere koster 100 kr. pr. person. Det færdige glasfusing fad måler ca. 40 x 40 cm.

Link til omtale i Politiken:

Politiken har været på besøg hos Glizzart. Se hvad de synes om en polterabend med glasfusing klik: Her

Praktisk information:

Vil du se mere på vores hjemmeside så klik på linket i skemaet øverst i annoncen.

Indhent tilbud idag

Glizzart hjemmeside
Glizzart tlf nr.
28 10 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier