Glaspustning i Dragør med glaskunstneren Rikke Bruzelius

Tid
1-2 timer
Deltagere
1 - 12
Mindstepris (Inkl. moms)
1.600 kr.
Magstræde 6 (Indenfor)
Dragør Se på kort
Kontakt Annoncøren

Glaspustning i Dragør

Rikke Bruzelius har i mere end 25 år drevet glaspusteriet Glasseriet. Hun har udstillet utallige steder i ind- og udland. Udover at forme glasset til brugskunst at høj kvalitet, har hun igennem årene haft stor fornøjelse af at arrangerer glaspustning for grupper og enkeltpersoner, som ønsker en særlig oplevelse.

Glaspusteriet er åbent året rundt, og er beliggende i Dragør Gl. By et stenkast fra havnen og lige ved gågaden. Dragør kaldes også Skipperbyen ved Øresund, og er kendt for sine velbevarede huse, de brolagte gader og en fantastisk beliggenhed kun få kilometer fra Københavns Centrum, Ørestaden og Københavns Lufthavn. Byen tiltrækker masser af besøgende og udmærker sig med lækre caféer, isbutikker og ikke mindst fantastiske restauranter. Glaspusteriet Glasseriet ligger midt i Dragør, og hvis man har et glaspusterarrangement, så er man selvfølgelig velkommen til at tage drikkevarer og snack med – men overvej også at benytte cafeerne og restauranter lige om hjørnet.

Det er ikke nødvendigt at medbringe særligt tøj. Glaspustning er et håndværk, hvor man skal have mod på at blive udfordret, og det er vigtigt at man er i stand til at arbejde koncentreret med glasset. Rikke vil være med under hele processen, og vejlede dig så du får det bedst mulige resultat af arbejdet.

Huset hvor glaspusteriet er beliggende i er et nyopført Dragørhus (2017), som er opført i overensstemmelse med den enestående arkitektoniske byggetradition, der findes i Dragør Gl. By.

Lokalet, hvor glaspustningen finder sted, er både værksted og butik. Der er plads til ca. 12 personer.

Pris for arrangement for 1 til 3 personer (1 time): Kr. 1.500,- incl. moms.

Hvis der er mere end 3 personer, der skal prøve glaspustning, så er prisen kr. 2.000 i timen incl. moms.

Det glas man har blæst kan afhentes dagen efter, hvor der vil være indgraveret dato og eventuelt navn, hvis man ønsker det.

Uanset om det er en polterabend, en arbejdsplads som ønsker teambuilding og udfordringer, en kunstforening på udkik efter unikke arbejder, eller en hyggelig familietur, så er man velkommen i glaspusteriet Glasseriet i Dragør. Oplev glaspustning. Prøv selv.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Glasseriet

Glasseriet:
Glasseriet Tlf nr.
51 29 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier