Twerking i København

I 2013 optrådte Miley Cyrus med twerking til MTV Video Music Awards. Siden da er twerking kun blevet mere populært. Den dag i dag bliver dansestilen danset af kvinder over hele verden, og det er for eksempel muligt at gå til twerking i København. Twerking er en sjov og grænseoverskridende dansestil, som alle bør prøve mindst en gang i deres liv. Det kan for eksempel være til en polterabend eller lignende.

Hvad er twerking?

Twerking er som sagt en dansestil, som Miley Cyrus var med til at gøre rigtig populær. Det er dog på ingen måde hende, som har opfundet den. Dansen stammer fra New Orleans, hvor den var rigtig populær i 80’erne. Det var en dans, som primært blev danset af sorte amerikanere. Den dag i dag er dansen dog langt mere udbredt.

Nogle vil mene, at det er en ret erotisk og sexet dans. Det kan den bestemt også være, men det kommer faktisk meget an på danseren.

Når man skal twerke, skal man først bøje sine ben og sætte hænderne på lårene. Når man har opnået en komfortabel position, skal man begynde at ryste røven. Det kan faktisk godt være svære, end man lige regner med.

Man kan twerke på rigtig mange måder. Det er altså en danseform og ikke bare et dansetrin. Prøv for eksempel at ryste bagdelen i takt til forskellig musik. Det er muligt at gøre det både hurtigt og langsomt. Det kan godt være svært at finde rytmen til at starte med. Det er derfor en god idé at prøve twerking i København hos en professionel instruktør.

Det kan I forvente at få ud af en omgang twerking i København

Hvis I prøver twerking i København, kan I forvente at lære helt nye danseteknikker og dansetrin. Det er garanteret ulig noget, som I har prøvet før.

Til twerking i København kan I altså forvente at lære en masse ting. I vil først og fremmest lære lidt om twerking som danseform. I vil også lære, hvordan I kan ryste bagdelen – også selvom at den måske ikke er så stor.

Vi kan selvfølgelig ikke love, at I kan danse en hel koreografi, når I er færdig med danseskolen. I vil dog helt sikkert være på vej mod det.

Udover at lære en masse praktiske ting kan I også forvente at have det enormt sjovt – også selvom I måske synes, at det er lidt grænseoverskridende. Der er plads til sjov og ballade. Det er altså den perfekte polterabend aktivitet. Det skal ikke være alt for seriøst. Hvis det er for seriøst, er det ikke længere sjovt, og det kan være ukomfortabelt for jer, hvis der er nogle dansetrin, som der er svære at lære. Instruktørerne er heldigvis med til at sætte den helt rigtige stemning. De er gode til at se lige præcis, hvad I har brug for.

Derfor er twerking i København perfekt til en polterabend

En polterabend skal gerne være sjov, lidt grænseoverskridende og rigtig erotisk. Af den grund vælger rigtig mange mennesker at tilbringe deres polterabend på en stripklub. Det kan også være, at de hyrer en privatstripper. Det behøver I dog ikke gøre for at have det sjovt. Faktisk kan vi nærmest love jer, at twerking i København vil være mindst lige så sjovt – hvis ikke mere!

Twerking i København er derudover en polterabend aktivitet, som alle kan være med til. Det kan godt være, at den yngre generation har mere erfaring med den sexede dans, men det betyder altså ikke, at de ældre generationer ikke også kan prøve det.

Selvom dansen måske er lidt grænseoverskridende til at starte med, vil I lynhurtigt føle jer meget komfortable. Instruktørerne er nemlig hammerdygtige og ved lige præcis, hvad de skal gøre for, at I har det sjovt. Langt de fleste mennesker føler faktisk også, at de har langt mere selvtillid efter et par timers twerking i København.

Derudover kan bruden også bruge sin polterabend på at lære nogle erotiske dansetrin, som hun kan vise sin kommende partner på deres bryllupsnat. Sådan en fræk gave vil han eller hun garanteret sætte enorm stor pris på.

Hvad skal I medbringe til twerking i København?

Når I tager til twerking i København, behøver I faktisk ikke medbringe særlig mange ting. Den præcise pakkeliste kommer an på det respektive sted.

Det er dog altid en god idé at pakke noget sportstøj, som I kan bevæge jer i. Derudover kan det være en god idé at pakke et håndklæde og lidt sæbe. Det kan nemlig ikke udelukkes, at I kommer til at svede lidt. Hvis I fejrer en polterabend, skal I formentlig videre i byen bagefter, og så er det altså ikke rart at lugte af sved.

Derudover kan I pakke lidt mad og snacks. Det kan nemlig være hårdt arbejde at danse. Afhængig af stedet kan I også medbringe alkohol – ellers kan det garanteret tilkøbes.