Twerking

Twerking eller twerk er det helt store nye hit på dansescenen. Den lægger sig i slipstrømmen af af hoftedansene Samba, Salsa og Zumba - bare på en meget bevidst sexet og udfordrende måde.

 

Prøv også:

Twerking i Nordsjælland Twerking i Midtjylland Twerking i Sjælland Twerking i Nordjylland Twerking i Fyn Twerking i Sønderjylland Twerking i Århus Twerking i København

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Twerk undervisning  eller Twerking til polterabend

Twerk eller twerking er det helt store nye hit på dansescenen. Den er en udpræget hoftedans, som lægger sig i slipstrømmen af Samba, Salsa og Zumba. Disse danse har til sammen har gjort al snak om de stive nordboer til skamme de sidste 10 – 15 år.

Danskerne kan også rulle med hofterne og lave hoftecirkler på den rigtige måde. De skal bare udsættes for lidt twerk undervisning. Twerking er en livsglad, kropsbevidst, sexuelt provokerende dans. Danseren der oftest en kvinde, laver komplicerede hoftebevægelser, mens hun f.eks også går helt ned i knæ eller ligger på gulvet med "rumpetten" i vejret. Saftigt og sjovt :-)

Twerk undervisning / Twerking undervisning tilbydes endnu ikke så mange steder i Danmark, men på polterabend.dk har vi twerking undervisning hos følgende annoncører. De laver alle særlige arrangementer med twerk undervisning til polterabend.

Hold øje med siden – Der kommer snart flere twerk undervisere nye steder i landet. Kender du tilfældigvis et nyt sted, der har twerk, vil vi meget gerne høre om det, fordi det er så super populæt. Mange vil rigtig gerne prøve kræfter med twerk for at teste deres hofteteknink. Er du twer instruktør, er det måske noget for dig at komme på siden med en annonce i dit område. Twerk undervisning bliver efterspurgt over alt i Danmark.

Lidt Twerk Historie

Twerking er den sidst ankomne af hoftedansene og er en helt ny stil. Den er opstået i slutningen af 1900 tallet. Den blev dog først rigtig kendt og spredt fra 2000 og frem. Her er der virkelig gang i sexet og erotisk brug a hofter og bagdel. Det er en udfordrende, sanselig dans. Twerking har klart rødder i den afrikanske kultur og de mange hundrede dansestilarter, man finder i de afrikanske lande. Twerk er tættest på og har flest bevægelser til fælles med vestafrikanske danse. Twerking kommer dog ikke direkte fra Afrika. Den er født ud af de Amerikanske Hip Hop miljøer, som jo primært er fællesskaber for sorte i USA. Brugen af ordet twerking begyndte som gade sprog i New Orleans med fremkomsten af den lokale hip hop musik kaldet Bounce. Twerking er så kendt og brugt at det Ifølge Oxford Dictionary Online kom ind på en andenplads som Årets ord 2013 i England.

Hvor sexet er Twerk eller Twerking?

For nogen i vores vestlige kultur, er der folk der ser Twerking som en pornoficering af kvinden og en objektificering af kvinden som sexobjekt. Men Louise, Danmarks nok mest kendte twerker siger noget i denne retning: "Jeg vil hellere vælge at se 'twerk' dansen som en glorificering af kvinden. En anerkendelse af en kvindetype, som normalt ikke bliver regnes for så meget. Det er jo enormt kvindeligt at have former, og i 'twerk' får kvinder med store numser pludselig en masse positiv opmærksomhed og anerkendelse. Det giver plads til et alternativt kropsideal. Det synes jeg er enormt bekræftende."Det er der en virkelig god pointe i. Store kvindelige bagdele har fået comeback takket være twerk og det er skønt. Der er twerk undervisning flere steder i landet, hvor store kvinder har en fordel. Den slags motions og danseformer er der ikke så mange af. Så velkommen til twerking.

Twerking København og twerk undervisning København

Twerk undervisning København har vi på to lokaliteter henholdsvis København N og København NV. Det er to skønne dansestudier med spejl, så man kan se sine egene hoftevrik og cirkler. Fedt for folk at se, hvor godt de klarer udfordringerne med at udforske, hvor mange bevægelser man kan lave med sin bagdel. Desuden har vi nogle sprudlende og dygtige piger i en dansegruppe, som tager ud til folk og underviser dem i twerking, hvor de er. De to dansestudier sender selvfølgelig også en twerk instruktør ud til firma arrangementer og fester. Men gruppen har specialiseret sig i det.

En twerk instruktør skal selvfølgelig være fantastisk til at få energien op at køre og skal kende alle tricksene. På den måde får hun folk til at lave noget, de ikke anede de kunne!!! Alle instruktører er garvede undervisere. De kan håndtere alle mulige typer mennesker og også grupper med både naturtallenter og folk, som ikke kender meget til deres krop i bevægelse. Alle skal have det sjov uanset forudsætninger og det kan instruktørerne svinge. Det er det virkelig sjove for en instruktør, at give folk de gode selvoplevelser. Oplevelser de slet ikke troede var umiddelbart indenfor rækkevidde på bare en time. Sjovt skal det være og så lærer man også hurtigere fordi forsvarene falder.