Afrikansk dans

Tid
1 time
Mindstepris (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted (Inde/ude)
Fyn, Trekantsområdet & Sønderjylland
Kontakt Annoncøren

Afrikans Dans i Kolding, Vejle, Fredericia og det vestlige Fyn samt Trekantsområdet

Når min tromme sætter rytmen, kan man næsten ikke stå stille.  Vi danser nogle af de nemmere, eksotiske dansetrin fra den righoldige afrikanske dansettradition. Så vi danser og synger til live musikken fra min tromme.

Det er dette samspil af sang, bevægelse og rytme, der får den afrikanske dans til at boble af livsglæde og energi.

De færreste tænker over, hvor meget afrikansk musik har betydet for al den moderne rytmiske musik og jazzen. Mange danseformer har også hentet bunker af inspiration fra det afrikanske kontinents kæmpe sortiment af traditionelle danse.

Der er også mulighed for at ha' det sjovt med trommespil. Vi spiller nemme rytmer og lærer en traditionel bryllupssang fra mit hjemland Malawi.

Ekstra

Bruden eller brudgommen kan klædes ud i traditionelt afrikansk tøj, hvis I har lyst til det.

Pris

1.500 kr i udgangspunkt til en polterabend. Evt. mere hvis afstanden til jer er stor. Jeg har base i Kolding, men kommer gerne til jer i de nærmeste større byer. For firma arrangementer ring og få en pris.

Varighed: 1 time

Mangler I en gang et band til jeres fest, så er mit band "Kid and The First People" måske lige noget for jer. Se en video på min hjemmeside. Jeg har også erfaring med undervisning af børn og unge, på efterskoler og som icebreaker til firmafester m.m.

Referencer

Jeg, der har startet Polterabend.dk, havde i 19 år dansestudie i København og hyrede Kid til et par workshops, før han meget desværre for os flyttede til Kolding. Kid er en super underviser med en masse pædagogisk erfaring og han kan få smilet frem i folk og få dem til at kaste sig ud i bevægelserne.  Han har en super energi og humor, både når han underviser i den afrikanske dans og når han står på scenen med et band. Der er ikke noget "African time" med Kid. Han holder aftaler og er skøn at samarbejde med. Ninna Holbek

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Kid

Andre aktiviteter i samme kategorier