Afrikansk dans

Afrikansk dans er ikke i den teknisk svære afdeling, så man oplever danseglæden ved de første hoftevrik. Afrikansk Dans og afrikans danseundervisning i Danmark. Find her virkelig inspirerende undervisning i afrikansk dans over hele Danmark.

 

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Afrikansk dans i København, Århus, Randers, Skanderborg, Kolding og trekantsamrådet inkl. Fyn

Afrikansk dans kan jo være så sindssygt meget forskelligt, for hver af de hundredvis af afrikanske stammer har hver deres dansetraditioner og specielle trin, selv om der selvfølgelig også er fælles bevægelser, som man finder hos mange stammer. I Danmark er der i både Øst og Vest afrikansk dans repræsenteret i rig målestok. Der er danseinstruktører, som nærmest har viet hele deres liv til afrikansk dans og musik.

Afrikansk dans til polterabend - hvorfor lige vælge det blandt så meget andet?

Er der noget mere livgivende end at danse? Nej vel? men hvorfor lige Afrikansk dans? Jo, fordi musikken er fantastik. Er man en dansemus, kan man jo alligevel næsten ikke stå stille. Men Afrikansk dans behøver heller ikke at være så svært, så det er for de fleste en succes oplevelse fra start til slut og smilet er nærmest klistret på ansigtet fra de første toner lyder til man står ude på gaden igen. Man tager den glæde og følelse med sig hele den dag. Hvordan kan man også undgå at blive i fantastisk humør, når man vrikker med hofterne til gungrende rytmer? Skøn oplevelse.

Få afrikansk danseundervisning med levende musik / Lær afrikansk dans med levende trommer til.

Alle Afrikansk dans instruktører tilbyder, selvfølgelig for lidt mere betaling, normalt at tage en afrikansk trommeslager med. Er det nu også pengene værd? Har man pengene, så i den grad ja!!! De afrikanske trommeslagere som er med til disse 1 prøvetimes danseevents er meget udadvendte, smilende og imødekommende og vigtigst af alt, de bringer den ægte afrikanske energi med sig, for slet ikke at tale om, hvad levende musik gør i et rum. Det kan jeg ikke anbefale nok. Så skal der ikke hele tiden tændes og stoppes musik. Der sidder et levende menneske, som hele tiden er på og spiller, når der skal spilles og generelt bare hele tiden spreder den bedste energi. Det er mega fedt!

Afrikansk Dans i byen til levende musik

Vi har mange skønne afrikanske musikere i Danmark, som spiller til div fester og med forskellige bands. Der er en hjemmeside om Afrika i Danmark afrikalender.dk som lister alle kultur arrangementer og begivenheder med rødder i Afrika, men som foregår her i DK.

Ugentlig undervisning i Afrikansk dans

Har du lyst til gå til afro dans i vintersæsonen, så kig i dit lokale aftenskoleprogram. Der er rigtig mange byer, som har en udemærket instruktør i afrikansk dans. Der er også mange steder hvor der er udløbere af Utamaduni gruppen, som har beskæftiget sig med Afrikansk dans og musik i over 25 år. De startede med et genvisit til nogle landsbyer i Tanzania efter et de fantastiske år med Image og Africa, som var et kæmpe kultur arrangement med dansere og bands fra mange lande i Afrika. Disse dedikerede folk har gennem årene skabt afrikanse dansegrupper over det meste af landet. De afholder også en camp hvert år, hvor op til 600 mennesker bor i telte i en uge, hvor de de danser o spiller næsten non stop hele ugen.

Desuden er der den Den Tredie Verdens Aftenskole som har Afrikansk Danseundervisning på ugebasis. De plejer at have gode undervisere både til dans og swahili.