Sexhistorie som byvandring - Københavns Underliv

Tilpasset Corona
Længde
2 timer
Deltagere
2 - 35 personer
Pris pp. (inkl. moms)
125,-
Mindstepris (inkl. moms)
0,-
Nørre Voldgade
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Byvandring - Københavns Underliv

Byvandring i København med historiker Nina Søndergaard som guider jer rundt i Københavns underliv og viser de frække steder og fortæller om bøsser, bryllupper, pornobiografer på Strøget, prostitution og Sexualklinikken.

Gåturen går i ring fra og til Rådhuspladsens trapper. Turen tager små to timer, inklusive snak og en tissepause.

I skal være mindst 4 styks og højst 35 personer. Det er bedst at parkere cyklen ved Rådhuspladsen.

Københavns Underliv er til jer, der leder efter noget stille og roligt. Hvilket ikke betyder kedeligt: Grine, pjatte, kommentere og drille er hvad folk gør på sådan en tur.

Also available in English.

Pris

Københavns Underliv - lørdag og søndag til mindst 1500 kroner, i hverdage og for grupper på tolv personer eller flere: 125 kroner pr. Person. Kontant eller på mobilepay efter turen mod kvittering, firmaer kan få faktura/EAN.

Anbefalinger

Sakena Ali skrev: ”Kære Nina! Tusinde tak for dine ture, det er altid en stor fornøjelse at høre om København fra helt nye perspektiver. Hvis bare alle historielærere var så indlevende, humoristiske og frække som dig ”

Jenny skrev ” Hey Nina -tusinde tak for en virkelig lærerig tur i dag -har været helt oppe og ringe og har prøvet at genfortælle nogle af de facts vi fik at vide i dag til mine veninder ,syntes du skal have ros for din smilende måde at fortælle på det er så fedt.”

Indhent tilbud idag

Nørd Tours hjemmeside
Nørd Tours tlf nr.
31 65 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier