CROQUISTEGNING - Feststemning på rekordtid med CroquisHeksen

Tid
1-2 timer
Deltagere
4 - 80
Sted (Indenfor)
Århus og Midtjylland
Kontakt Annoncøren

Boost feststemningen til uanede højder med croquis i Århus & Østjylland

CroquisHeksen Prana leverer det fedeste croquis-show fyldt med lækker musik og hotte, sjove og toptunede tegneøvelser, hvor den ene overraskelse afløser den anden.

Det er for jer, der ønsker at sætte baren højt for hvor festlig og sjov jeres polterabend må være, og hvem vil ikke gerne sikre sig den fedeste stemning på sådan en vigtigt dag.

Pranas croquisevent er også yderst velegnet til teambuilding, firmaarrangement, mandearrangement, logearrangement, tøseaften, familiefest, fødselsdag og julefrokost.

Få besøg af CroquisHeksen

Prana er ekspert i croquistegning, som hun lever af at arbejde med. Hun har sammensat den ultimativt fede croquis-cocktail og forfører alle til at ha en fest med at tegne croquistegning efter mandlig eller kvindelig model,  uanset hvordan den enkelte har det med tegneriet på forhånd.

Tegn den nøgne krop

Prana er ekspert i lynhurtigt at få alle til at slippe tøjlerne løs og kaste sig ind den fælles leg med croquistegning, hvor hun med kvindelig charme og klare og professionelle instruktioner, skaber et rum der emmer af røde kinder, høj energi, masser af humor, latter, leg og ikke mindst samhørighed. Pranas event med croquistegning rummer simpelthen alle de vigtigste ingredienser der skal til, for at gøre bruden eller gommens polterarbend helt perfekt og uforglemmelig.

Nøgenmodellen - en vigtig ingrediens

I bestemmer selv om I ønsker at tegne croquis efter mandlig eller kvindelig croquismodel. De fleste vælger en model af modsatte køn, der gør at temperaturen lige hæves et par grader i begyndelsen som et ekstra startkick til hele herligheden.

Croquismodellens nøgenhed føles dog hurtigt helt naturlig, og denne afslappethed og slip i blufærdigheden der opstår, skaber en befriende stemning af åbenhed og nærhed, og er helt sikkert med til at ryste alle endnu mere sammen.

Det praktiske

Pranas Croquis-show kommer lige til jeres dør og varer lidt over en time. Prana medbringer det hele både model, tegneplader, tegnematerialer og den mest toptunede croquisevent, fuld af sjov og ballade.

Det eneste I selv skal stå for er:

• Tegnepapir, som skal være almindeligt printerpapir af dobbelt størrelse, A3

• En stue eller andet velegnet lokale med mulighed for god belysning.

• En halvcirkel af stole med god afstand op til modellen.

Vi ses til den fedeste omgang Croquistegning, gode hilsner Prana, CroquisHeksen.

 

Det siger kunderne om CroquisHeksens CroquisEvent:

”Det har været super godt, har aldrig prøvet croquistegning før. Meget bedre end forventet. Super underviser og meget modig croquismodel. Kan klart anbefales. Vi brugte det til polterarbend, hvor det var fantastisk.”

Sofie

”Spændende alternativt indslag med et dejligt humoristisk tvist og glimt i øjet. Det er en aften vi vil snakke om i mange år. God oplevelse.”

Anja

”Helt vildt opslugende, selvom jeg er ”nytegner”. Havde det rigtig sjovt og kunne grine på den kærlige måde. Tiden gik helt vildt hurtigt, fordi det var så godt.”

Anne-Mette

”STORT 12-TAL ! Du har en super energi og var vildt go til at få alle med. Tak, tak, tak

Jens

”Super fedt arrangement! Min første oplevelse med croquistegning og det var vildt fedt. Virkelig sejt at jeg turde gøre det. Ville ønske det varede meget længere. TAK- du var for god.

P.s. det skal prøves igen!”

Lina

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Croquis Heksen

Croquis Heksen:
Croquis Heksen Tlf nr.
28 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier