Croquistegning

Tid
1-2 timer
Deltagere
1 - 70
Mindstepris (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

EVENT MED CROQUISART

Vi holder events til både polterabender, fødselsdage, firma-events, skole arrangementer eller andre private events. Vi tilpasser selvfølgelig arrangementet og tager højde for niveauforskelle. Selvom man ikke er en erfaren tegner, er det nemt at skabe en lærerig og latterfuld stemning i tegningen. Vi sørger for at medbringe alt tegnemateriale og guider jer igennem hele eventet. Som et særligt indslag, er det også en mulighed at en af jer som deltager står model i ti til femten min, dette aftaler I blot med instruktøren forinden.

 

CROQUIS

Croquistegning er et virkelig underholdende og kreativt indslag, hvor vi udforsker kroppens udtryk og former med blyant og papir. Tegning efter model er med skiftende stillinger og opgaver på alt fra 30 sekunder til et, to eller fem minutter ad gangen.

OM OS

I CroquisArt er vi en mandlig og en kvindelig croquis model og underviser, som har stor erfaring og rejst landet tyndt til både festlige, kunstneriske og lærerige events. I kan både booke en model (m/k) eller to modeller (m+k).

SJOV OG FORDYBELSE

Vores mål er at skabe et professionelt rum hvor der både er plads til høje grin og fordybelse. Stemningen er uformel og sjov, når en tegning efter model skal blive til på ganske få minutter. Der er plads til at eksperimentere og vi håber at flytte jeres tegnemod og forhåbentlig grave lidt kunstneriske sider frem i jer hver enkelt.

MODELLER: Vi tilbyder professionelle modeller med mange års erfaring, som veksler mellem at undervise og posere. Vi går op i at alle føler sig godt tilpas i rummet og derfor vil vi altid invitere til dialog mellem underviser/model og kursist om jeres kunstneriske udtryk og tegnekunstens muligheder.

LOKATION

Vi kommer gerne til jer, såvel I har et lokale som egner sig til croquis. Har du/I ikke et lokale til rådighed, så er der mulighed for at leje vores eget lokale lokaliseret i KBH S. Lejer i vores lokale, er I velkomne til at medbringe egne snacks og drikkevarer.

FORESPØRGSEL OG BOOKING

Kontakt os via kontakt-formularen.

PRISER

7-10 personer: 1.500,-

11-15 personer: 1.700,-

16-20 personer: 2.000,-

21-25 personer: 2.500,-

25 personer og derover aftales pris

Leje af lokale 400,-

Transport: Ved transporttid over 30 min fra KBH S vil der komme kørselstillæg.

Priser er inklusiv alt materiale til eventet 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Croquisart

Croquisart:
Croquisart Tlf nr.
31 15 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier