Croquistegning

Tid
1-2 timer
Deltagere
1 - 150
Pris p.p. (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

Croquistegning er et underholdende og kreativt indslag hvor man udforske kroppen igennem tegning. Tegning efter model er med skiftende stillinger på et, to eller fem minutter ad gangen - ind i mellem dog også på 10 eller 20 minutter, hvis der er flere modeller i spil på samme tid. Stemningen er uformel og sjov, når en tegning skal blive til på ganske få minutter. Vi tilpasser selvfølgelig arrangementet og tager højde for niveauforskelle. Selvom man ikke er en erfaren tegner, er det nemt at skabe en spændende stemning i tegningen. Croquistegning giver mulighed for at opdage kroppens former på ny i selvskab med .

OM OS: CroquisArt underviser i Croquistegning og portrættegning. Vi tilbyder tegnekurser til jer der søger et underholdene og kunstnerisk indslag til jeres Arrangement.

MÅLSÆTNING: Vores mål er at give jer en overraskende og behagelig oplevelse af tegning og de egenskaber som tegning kan rumme. Vi giver jer redskaber og teknikker, der skal gøre tegneprocessen mere overskuelige, der giver plads til at eksperimenterer og sætter lysten i gang til at tegne på nye måder. Vi søger at flytte jeres tegnemod og forhåbentlig graver i kunstneriske sider frem i jer selv som i muligvis ikke er udforsket endnu. Og vi kan med sikkerhed sige at i alle vores arrangementer overrasker vi med dejlig portion spas, løjer og god energi.

MODELLER: Vi tilbyder professionelle modeller med mange års erfaring, som veksler mellem at undervise og poserer. Vi går op i at alle føler sig godt tilpas i rummet og derfor vil vi altid meget gerne invitere til dialog mellem underviser/model og kursist om jeres kunstneriske udtryk og tegnekunstens muligheder.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Croquisart

Croquisart:
Croquisart Tlf nr.
31 15 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier