Croquis Tegning

Længde
1-2 timer
Mindstepris (inkl. moms)
800,-
Sted
Midtjylland
Kontakt annoncøren

Croquis tegning Jylland - Midtjylland - Skive, Holstebro, Viborg m.m.

Jyskcroquis har specialiseret sig i croquis til polterabender og afholdes i hele Jylland. Croquis til en polterabend adskiller sig i forhold til aftensskoler og kunstarrangementer, ved at være mindre formelle og med plads til masser af sjov og ballade. Modellen er vant til at der bliver grinet, lavet sjov samt at tonen kan være lidt lummer.

Croquis er et godt og sjovt alternativ til klassiske aktiviteter til en polterabend. Her får deltagerne mulighed for at udforske egne kreative evner på en sjov og løssluppen måde.

Det vigtigste er, at arrangementet er sjovt og at alle bliver underholdt samt at deltagerne får noget mere med, end bare en times underholdning.

Vi tilbyder kun mandlige modeller. Vi tilbyder også aktiviteter såsom bodypaint og maleri eller skulptur efter modellen.

Pris - Alt inklusiv

Vores priser starter fra 800 kr. og er inklusiv: materialer, transport, undervisning samt en times tegning. Prisen afhænger af hvor i Jylland arrangementer finder sted. Der er altid mulighed for at booke mere tid, hvis man ønsker mere end én time. Det plejer dog at være nok med en time til polterabender.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og nogle af markeds laveste priser. Der tages ikke ekstra betaling for store arrangementer, så deltagerantallet spiller ikke ind på prisen.

Arrangementerne er altid ude af huset, så det er op til jer hvor i vil holde jeres croquis session. Det kan for eksempel være hjemme hos en af deltagerne, hos bruden, i et forsamlingshus, på en restaurant eller i en have/lukket park. Det stiller dog krav til vejret, hvis arrangementet holdes udendørs, så en alternativ lokation kan være en god ide at have i baghånden.

Betalingen sker efter arrangementet enten via Mobile pay eller kontant.

Booking

Skriv en mail om arrangementet og jeg vil typisk inden for 24 timer, vende tilbage med en samlet pris på arrangementet.

Husk at oplyse om:

  • Adresse for arrangementet
  • Antal deltagere
  • Dato og forventet tidspunkt
  • Særlige ønsker

Indhent tilbud idag

JyskCroquis hjemmeside
JyskCroquis tlf nr.
20 86 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier