Det er fedt at Danse.

Længde
1- timer
Deltagere
7 - 40 personer
Pris pp. (inkl. moms)
2.290 - 4.000,-
Mindstepris (inkl. moms)
2.290,-
Teglholmsgade 27
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Discodans 

Slip kroppen løs på dansegulvet til discoens musik og glæde. Discodansen spredte danseglæde i 1070'erne og er også idag med til at skabe glæde og masser af bevægelse og dans til festlige lejligheder. Lær at indtage dansegulvet som en ægte discodronning eller discokonge og imponer med lækre trin og dansemoves. 

Vi starter med en opvarmning og introduktion til discodansen, i et tempo hvor alle kan være med og lære de grundlæggende trin. Herefter tilpasses undervisningen til jeres niveau, så I får en super god og sjov oplevelse. 
Vi afslutter med et show, hvor I alle deltager aktivt og hvor hovedpersonen er i centrum. Tag dansen med på dansegulvet til bryllupsfesten og imponer med jeres nye seje dansemoves og giv et lille show. 
Undervejs får i tip og vejledning til at indtage dansegulvet og hvordan I bliver bedre. 

Mange bruger discodansundervisning i kombination med optagelse af musikvideo, så I kan bruges jeres nye moves og lave et fedt show i en musikvideo. Det er oplagt at slå de to aktiviteter sammen og lave en sjovt og underholdende musikvideo, som kan vises til brylluppet. 

Det er vores dygtige erfarne danselærer, der tager der med på en discorejse og giver jer en underholdende og sjov aktivitet. 

Aktiviteten tager ca. 40 - 60 minutter. 

Pris

2090 kr med op til 10 personer.
Herefter 100 kr pr. ekstra person.

Dans Salsa

Lad jer forføre til salsaens rytmer og bliv introduceret for den latinamerikanse dans. 

I får en introduktion og lærer grundlæggende trin i dansen i et tempo hvor alle kan være med. Undervisningen tilpasses jeres niveau, så I alle får en god oplevelse, bliver udfordret og lærer nogle nye seje dansemoves. 
Tag jeres nye dansekundskaber med jer og imponer på dansegulvet til bryllupsfesten. Måske I bliver inspireret til at fortsætte dansen hjemme.

Vi afslutter danseundervisningen med et show, hvor I alle deltager aktivt, og hvor hovedpersonen er i centrum. Undervejs får i tip og vejledning til at indtage dansegulvet og hvordan I bliver bedre. 

Mange bruger dansundervisning i kombination med optagelse af musikvideo, så I kan bruges jeres nye moves og lave et flot show i en musikvideo. Det er oplagt at slå de to aktiviteter sammen og lave en sjovt og underholdende musikvideo, som kan vises til brylluppet. 

Det er vores dygtige erfarne danselærer, der tager jer med på en danserejse ind i salsaens verden og giver jer en underholdende og sjov oplevelse.  

Aktiviteten tager ca. 40 - 60 minutter. 

Pris

2090 kr med op til 10 personer.
Herefter 100 kr pr. ekstra person.

Prøv andre af vores sjove aktiviteter og få rabat: 

Book minimum to aktiviteter hos os og få  15 % rabat på hele dit arrangement.

Vi har blandet andet: 

  • Cocktailkursus
  • Salsa
  • Musikvideo
  • Croquis
  • Lokumsræs
  • Fotomodel
  • CD-/musik-indspilning
  • Danse-stripundervisning

Se alle vores aktiviteter på vores hjemmeside (find link ved kontaktinfo).

Indhent tilbud idag

Eventfactory hjemmeside
Eventfactory tlf nr.
30 30 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Eventfactory

Andre aktiviteter i samme kategorier