Lerdueskydning

Lerdueskydning til polterabend, firmaevents, herretur, loge arrangementer osv.

Prøv også:

Lerdueskydning i København Lerdueskydning i Århus Lerdueskydning i Aalborg

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Oversigt over vores udbydere af lerdueskydning

Lerdueskydning til polterabend og events i Nordjylland og Aalborg. Vi har også Lerdueskydning på eventcentre omkring Århus i Midtjylland og flere andre store byer. Lerdueskydning findes også på polterabend.dk tæt på Aabenraa i Sønderjylland.

Nogle aktører kommer ud med laser lerdueskydning til Odense på Fyn og på Sjælland. I København er der eventcentre, der tilbyder lerdueskydning på skydesimulatorer.

Er lerdueskydning polulært til polterabend og som event?

Ja, lerdueskydning er et hit til polterabend og for nogle mandearbejdspladser, hvis de skal have en oplevelsesdag. Der er konkurrence elementet og alle kan være med uanset forhåndskendskab til lerdueskydning.  Ofte opdager et par stykker i gruppen, at hovsa det er jeg jo faktisk ret god til, selv de aldrig har prøvet det før.

Lerdueskydning handler jo ikke om pumpede muskler og kondi til at klare en Ironman. Nej, lerdueskydning handler meget mere om koncentrationsevne, gode øjne, evnen til at fokusere og en sikker hånd. Der er bare noget fascinerende ved at skyde og her er der ingen tvivl. Resultetet er ikke til diskussion. Enten ramte man eller også ramte man ikke. Det fede ved denne aktivitet er også at det ikke nødvendigvis er den sædvanlige højtråbende type, der vinder.

Piger og lerdueskydning

Mange tror ikke piger er gode til at skyde, men fordi koncentration, evnen til at sigte rigtigt og ingen rysten på hænderne er så vigtigt, er der også piger, der opdager, at de har uopdagede talenter på dette område. Skydning handler ikke om styrke. Derfor klarer pigerne sig ofte irriterede godt, hvis der både er piger og drenge med på eventet.

Derfor er lerdueskydning til polterabend også for piger og måske noget de ellers aldrig ville kaste sig ud i at prøve. Det er ikke grænseoverskridende på nogen måde, men alligevel et kig ind i en ellers fortrinsvis mandeverden.

Flere af steder på polterabend.dk har de Laser Lerdue system med forskellige udfordrende spil og hundrede procent identisk to the real thing. Konkurrencen er vanvittig, fordi I er 5 spillere der skyder på en gang og fra forskellige vinkler. Du kan også mange steder i landet leje et sæt med laser lerdueskydning så du kan få eventet til dig.

Kan du ikke finde lerdueskydning nær dig?

Har vi ikke et sted nær dig, så søg i søgefeltet på skydning og skydesimulator, så finder du nok et sted med en eller anden form for skydeaktivitet. Prøv også at søge på eventcenter og find det nærmest dig. Der er rigtig mange eventcentre. Måske har de noget skyderi du kan bruge.