Live Escape Game - Århus

Tid
1 time
Deltagere
< 15
Mindstepris (Inkl. moms)
795 kr.
Mejlgade 52 (Indenfor)
Århus Se på kort
Kontakt Annoncøren

Danmarks bedste og flotteste Live Escape Game rooms ligger i Århus!

Escape Factory har 3 escape rooms som er super spændende til en polterabend ud over det sædvanlige. I vil opdage, hvor sjovt det er at samarbejde/konkurrere og være kreative i et spændende rum fyldt med aha- oplevelser og high-fives.

I grupper på op til 5 pr. rum bliver I sendt ind i vores Enigma eller Alkymist rum. Jeres team har derefter 60 minutter til at samarbejde om at løse gåderne, finde sporene og klare opgaverne for at komme ud inden tiden er gået.

Vi har gjort et stort nummer ud af udsmykningen af rummene, og kan derfor med god samvittighed sige, at vi har de flotteste Live Escape Game rooms i Danmark.

Enigma rummet

I Enigma rummet er gruppen hensat til et 2. verdenskrigs forhørslokale og har en time til at finde de hemmelige tegninger og undslippe inden forhørslederen kommer tilbage.

Alkymist rummet

Alkymist opgaverne foregår i et 1700-tals laboratorium med sære urter og væsker og boblende gryder, hvor rygtet siger, at alkymisten har gemt en sagnomspunden skat.

Escape Factory har 2 identiske alkymistrum til de grupper, der ønsker at konkurrere imod hinanden på tid. Det maksimale antal deltagere er pt. 15.

HVOR:

Centralt beliggende i flotte lokaler i Mejlgade 52 i Århus C. Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores escape game.

PRIS:

Prisen er DKK 995 pr. rum med plads til op til 5 personer torsdag-søndag og DKK 795 pr. rum i hverdagene (per 1/6 koster onsdag dog også 995 DKK).

BOOKING:

Hvad vores kunder har sagt om os på facebook:

"En vildt fed oplevelse der klart kan anbefales. Hovedet skal lægges i blød til puzzle solving med et fedt setup." "Super koncept - skal prøves!!""Det er så sindssyg hamrende fedt! Det kan ikke forklares, det SKAL prøves og opleves""Virkelig fedt, og noget man ikke skal snyde sig selv fra at prøve!""Super sjovt, spændende og udfordrende"

Aktiviteten er desværre ikke egnet til berusede personer.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Escape Factory

Andre aktiviteter i samme kategorier