Lokumsræs i København

Har du hørt om lokumsræs før? Så ved du sikkert godt, at der er en utrolig sjov aktivitet. Hvis du ikke har hørt om det før, så fortsæt endelig med at læse! Vi har fundet alle de bedste steder at tage til lokumsræs i København. Se det store udvalg her på siden. Hvis du har brug for hjælp til booking, så kontakt os endelig!

Hvad er lokumsræs?

Lokumsræs er faktisk lige præcist, hvad navnet lægger op til. Det er et ræs med lokummer – også kaldet toiletter. Måske du undrer dig over, hvordan du kan ræse på et lokum. Det kan du, fordi de er motoriserede. Lokummerne er udstyret med elektricitet og hjul. Derudover er der selvfølgelig også en styrestang.

Hos eventcentre foregår den sjove aktivitet ofte i en stor arena. Det gælder om at ræse rundt og være hurtigst – men det skal heller ikke være for let. Derfor er der tit forhindringer og mange sving. Hvis du tager til lokumsræs i København, er du sikret en dag fuld med sjov og ballade.

Til aktiviteten vil I blive opdelt i hold. Det er trodsalt et ræs. I skal derefter køre om kap. Men i løbet af ræset vil I kunne opleve, at deltagere fra det modsatte hold forsøger at sabotere løbet. Desuden handler det faktisk ikke bare om at være hurtigst. Ens antal lokumsruller tæller faktisk med i pointstillingen. I løbet af ræset skal holdkammeraterne nemlig forsøge at give den deltagende holdspiller lokumsruller. Det kan godt være svært, mens vedkommende kører hurtigt. Lokumsræs i København er en utrolig sjov aktivitet, som helt sikkert vil få stemningen helt i top. Lyder det som noget for jer?

Derfor skal I tage til lokumsræs i København

Hvis I er en gruppe venner eller på anden måde bekendte, som står og leder efter en fed gruppeaktivitet i København, så er lokumsræs i København helt sikkert noget for jer!

Det er som sagt en perfekt gruppeaktivitet i København, da I vil blive opdelt i to hold. I holdende skal I dyste mod hinanden. Det skaber en rigtig god stemning. Derudover skal I holdende også snakke taktik. Det skaber et godt sammenhold.

Da det bare er en generelt sjov aktivitet, hvor I er nødt til at snakke sammen, er det også en god aktivitet til jer, som måske ikke kender hinanden så godt. Det kan for eksempel være til en polterabend, eller til jer som leder efter en god firmaoplevelse i København. Til lokumsræs vil I lynhurtigt falde i snak. I behøver slet ikke bekymre jer om den akavede stilhed, som nogle gange opstår, når man ikke kender hinanden godt.

I skal altså tage til lokumsræs i København, hvis I leder efter en sjov gruppeaktivitet i København. Det er ikke en vild aktivitet ligesom for eksempel paintball, men det betyder altså ikke, at den ikke er sjov. Denne aktivitet sørger stadig for, at I får pulsen op, og adrenalinen pumper.

Fejr polterabenden med lokumsræs i København

Måske du allerede havde gættet det, men lokumsræs i København er jo selvfølgelig den perfekte aktivitet til en polterabend. Det er en sjov aktivitet, som helt sikkert får jer til at grine. Det er desuden en aktivitet, som langt de fleste kan være med til. Der er selvfølgelig en minimumsalder og en vægtbegrænsning.

Mange polterabendaktiviteter kan være meget grænseoverskridende, men det behøver I altså ikke bekymre jer, om lokumsræs i København er. Det er det nemlig ikke. Det er bare en helt igennem sjov aktivitet, som skaber den perfekte stemning.

Hvis I tager til ind til København, kan I desuden let tage videre ud i byen og få nogle drinks. Det kan også være, at I har andre aktiviteter planlagt. Hvis I tager til et eventcenter for at prøve lokumsræs i København, er der ofte rigtig mange andre sjove aktiviteter, som I også kan prøve.

Lokumsræs i København er dog på ingen måde kun en polterabendaktivitet. Hvis I leder efter firmaoplevelser i København, vil denne aktivitet også passe perfekt. Det kan for eksempel være en teambuilding aktivitet eller et indslag til den årlige sommerfest.

Sådan forbereder I jer til lokumsræs i København

I skal selvfølgelig ikke gøre noget bestemt for at forberede jer til lokumsræs i København. I behøver ikke for eksempel have noget bestemt tøj på. Vi anbefaler dog, at I tager tøj på, som I kan røre jer i. En lang kjole er for eksempel ikke en god idé, da den kan komme til at sidde fast i hjulene.

I et eventcenter kan I ofte købe både mad og drikke. I er dog også velkomne til at medbringe nogle snacks, så I ikke går helt sukkerkolde. Derudover skal I tage godt humør med! Det kommer til at være en dag fyldt med grin og sjov, så det burde ikke være en svær opgave.