Lokumsræs

Find aktiviteten lokumsræs rundt om i Danmark her. Det er en af de nyere og virkelig sjove aktiviteter til polterabend. Man griner jo, bare man hører ordet, så hvad filan går det mon ud på? Det er motoriserede toiletter med hjul og styrestang.

Prøv også:

Lokumsræs i København Lokumsræs i Aalborg og Nordjylland

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lokumsræs til polterabend i København, Randers og Horsens

En griner af de store! Lokumsræs på motoriserede lokummer er en af de nyere og virkelig sjove aktiviteter til polterabend. Lokumsræs -  Ja, man sidder på låget af et lukket toilet, som har fået 4 hjul og en styrestang, så man kan bestemme retningen for sit lokums udskejelser på den udstukne bane.

Der er selvfølgelig kommet en motor på, så der kan komme noget fart over feltet. Man kører så lokumsræs mod hinanden og en vinder kåres efter de regler gruppen har sat op for deres individuelle konkurrence. Toilet med motor - det er da for vildt! Elektriske toiletter lyder som den japanske opfindelse med toiletter, der kan fortælle det meste om dit helbred ved at analysere indholdet af det, du lige har afleveret i tønden. Nå, det kan dette motoriserede toilet altså ikke. Så det sladrer ikke om dine sygdomme og andet. Du kan roligt sætte dig på låget af et motoriseret lokum og more dig kongeligt med at køre ræs mod venner og familie.

Motoriseret toilet ræs - er det nu ikke for plat?

Er det nu ikke bare for plat til at være sjovt? Jo, måske for nogle få slipsedrenge, eller Novonordisk direktører, men ideen er faktisk alligevel så original og sjov, at næsten alle må droppe alle forbehold og tager den muntre spøg med smil fra øre til øre. Der findes også nogle overraskende statistikker for, hvor mange timer mænd bruger på lokum om året. Nok ikke fordi de sidder og drømmer om et motoriseret lokum, men måske snarere fordi det er det eneste sted, man kan være i fred, hvis man er en del af et almindeligt "familiecirkus" med krav fra højre og venstre hele tiden. Så lokums ræs med hele familien i hælene kan få smilet frem hos selv garvede stivstikkere og så er der alle os andre, med let til grin.

Her er en oversigt over steder du kan book denne mega grinern aktivitet:

Loukumsræs København 

Her i København kan I besøge Superevent i Rødovere, som har lokums ræs i deres kæmpe vifte af aktiviteter. Så her man kan købe en pakkeløsning med f.eks. lokumsræs, human football, gladiatorkamp eller sumobrydning og man kan også spise på stedet.

Desuden er der Eventfactory inde ved Rådhuspladsen i hjertet af København. Lokumsræs og andre aktiviteter er tilgængelig her. Han kan også komme til jer, hvis I har plads på f.eks. en parkeringsplads, en gymnastiksal eller lignende. Og hvorfor ikke lave en lokumsræs konkurrence på Rådhuspladsen. Det vil da få både turister og alle andre til at spærre øjnene op. For meget udadvendte folk med hang til gadegøgl giver det en velkommen ekstra dimension på deres polterabend med lokumsræs.

Lokumsræs udlejning i Århus og Jylland generelt

Meget desværre er der endnu ingen der udbyder lokumsræs i Århus. Så de århusianere, der bare VIL opleve denne ultra morsomme aktivitet, må enten tage en tur til Randers eller kontakte Randers Event og Udlejning og se om der er ledige motoriserede toiletter fra deres lokumsræs udlejning. Lokumsræs udlejning er ikke helt lige til, da krabaterne faktisk vejer en del. Derfor er det måske heller ikke helt billigt at få dem ud på egen lokalitet, men ring til Randers Event og få et godt og uforpligtende tilbud. Vi holder øje med mulighederne og opdaterer, så snart vi hører om flere muligheder.

Lokumsræs Randers

Hos eventcenteret Randers event og udlejning kan man, som navnet jo antyder, også leje de sjove motoriserede lokummer til konkurrence i lokumsræs på jeres egen selvvalgte lokalitet.

Randers Event og Udlejning åbner også snart et en afdeling i Århus, hvor lokumsræs Århus garanteret også bliver en mulig aktivitet.

Så er I et firma, der holder firmafest, kan det lige så godt være rengøringsdamen, der vinder over chefen som omvendt i denne ”uautoriserede sportsgren”. Der køres selvfølgelig også ræs på selve centeret i Randers.

Lokumsræs Horsens

Horsens er det andet sted i Jylland, som er fremme i skoene med de nyeste og anderledes aktiviteter.

Horsens Eventcenter tilbyder også Sumofodbold, Bungeebasket, Rodeodildo og meget mere. Så man kan sagtens bruge det meste af en dag her. Man kan få så mange grinere at man næsten får ondt i kinderne. Alle kan være med her og har lige vilkår.

Hvorfor er lokumsræs så sjovt?

Det er det altså bare, hvis ikke man er bange for en plat vittighed eller har behov for at holde på formerne. Det er på en eller anden måde så langt ude fundet på og alligevel så nærliggende. Der er så meget "Klovn" over det, at det bare er OK og alle paraderne falder.

Hvorfor har de så ikke fået lokumsræs på Fyn endnu?

Ja, godt spørgsmål. Der er nok bare ikke nogen af eventcentrene på Fyn og onkring Odense, der lige har haft pengene til den investering endnu. Men bare rolig det kommer såmænd nok og ellers er der så meget andet sjovt man kan opleve på Fyn. Det kan også være at rygtet om den nye sjove aktivitet er gået udenom Odense og de andre fynske byer.

Lokumsræs mangler faktisk også i Nordjylland og Sønderjylland, men det skal nok komme før eller siden. Giv lyd, hvis du hører om et sted, som vi ikke har opdaget endnu, for vores site vil meget gerne kunne præsentere lokumsræs over hele Danmark. Det tilbud skal bare ud til alle de oplevelseshungrende børn og voksne.

Læs sjove artikler om lokumsræs

Horsens Folkeblad har en artikel om alle de sjove aktiviteter man kan opleve i Horsens Eventcenter, hvor bla. lokumsræs er en hit aktivitet. Se artiklen HER. Overskriften er Lokumsræs sparker røv.

Til Lions Marked ved Sorø byfest var lokumsræs også et af trækplastrene. Læs artiklen på SN.dk´s hjemmeside.

Blå mandag for børn og unge har også haft et fantastisk arrangement med Lokumsræs og Sumofodbold. Læs på bloggen HER.

Det er ikke mærkeligt at man kan finde så mange artikler om denne aktivitet, fordi den bare er sådan en griner. Den kan tage højtideligheden ud ad af enhver person. Kan du lige se chefen for dig ræse rundt på et motoriseret toilet?