Mavedans og Zumba - Kører i hele landet

Tid
1-3 timer
Deltagere
5 - 250
Sted (Indenfor)
Syddanmark
Kontakt Annoncøren

Mavedans

Tidligere Danmarksmester i mavedans underviser til både for private fester, polterabend eller til firma event.

Der findes ingen mere feminin og smuk dans end mavedans. Så kom i kontakt med din "indre kvinde" og prøv kræfter med den smukke og sanselige mavedans. Der tilbydes intens undervisning i mavedans / orientalsk dans. Undervisningen foregår med energi og danseglæde med fokus på det feminine samt muskler i kroppen, der normalt ikke bliver rørt. Vi danser alle under eventet, men har selvfølgelig bruden/gommen i fokus.

Programmet tilpasses altid jeres ønsker/behov, men som udgangspunkt er programmet som følger: Vi starter med en kort intro til mavedans, så undervises der i basistrin, der efterfølgende sættes sammen til en koreografi/dans - Ørkendansen, som I skal lære inden i går hjem. Til sidst ”optræder” bruden sammen med underviser for sine gæster (Såfremt hun har lyst).

Til mændene har den orientalske dans folkloren, så få en sjov oplevelse med mavedans både for kvinder og mænd hver for sig, eller sammen - alle kan deltage, uanset alder.

Prisen: inkluderer leje kostume og møntbælter til alle deltagere (op til 15 stk.)

Varighed : 1-1,5 time

Aktiviteten kan foregår både udenfor og indendørs.

Zumba

Jeg er uddannet som certificeret ZUMBA instruktør. Så skal i "sparke" gang i en fest eller blot få en på opleveren, så er ZUMBA et rigtigt godt alternativ. Det er både for private til polterabend eller som firma event. Både musiken og energien er høj til zumba og I kan få sved på panden – selvfølgelig afhængig af, hvor meget ”gas” I giver den. Zumba, er en motionsform/fitnessdans, der er en blanding af dans og aerobic og udøves til primært latinamerikansk musik. Dansetrinene har inspiration i latinamerikanske danse som salsa, samba og merengue. Men goså mere moderne dansestile som hiphop, modern dance mv.

Zumba er fantastisk til både mindre og større event.

Prisen: inkluderer: leje af Zumba top til bruden/gommen.

Underviser

Louise Hougaard Nitze. Har mange års erfaring I undervisning til et utal af forskellige typer arrangement og firmaevents. Hun kendestegnes ved et højt drive, godt humør og fokus på at det skal være sjovt at deltage til et arrangement med hende som underviser.

Arrangementet tilpasses altid til jeres behov og ønsker. Både inden og under arrangeentet, så I går derfra med en god oplevelse.

Varighed : 1-1,5 time

PRIS: Efter aftale

+ Transport (Statens takster).

Mulighed for booking af stor danse/spejl sal i Odense, til yderst rimelig pris.

Aktiviteten kan foregår både udenfor og indendørs.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Louise Hougaard Nitze

Louise Hougaard Nitze:
Louise Hougaard Nitze Tlf nr.
23 48 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier