Poledance, twerking, lapdance, burlesque m.m. – Hos os eller vi kommer til jer

Længde
1-2 timer
Deltagere
2 - 20 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Gunnar Clausens Vej 17D
Århus (Viby J) Se på kort
Kontakt annoncøren

Poledance, twerking, lapdance, chairdance, tease og burlesque

Aktivitet i vores lyse og indbydende lokaler. Vores smilende og kompetente instruktør, vil tage i mod Jer og guide Jer igennem en undervisningstime fyldt med smil og højt humør. I vil få følelsen af, at tiden går hurtigt. Hun vil sørge for at I vil få et polterabend I sent vil glemme. Det er vores job, at I får en god dag.

Vi garanterer for en særlig og sjov oplevelse til Jer. Lige meget hvilken aktivitet I vælger hos os, så vil I ikke fortryde det. Til alle aktiviteter, vil I danse til noget lækkert musik, som kan få Jer i super god stemning og godt humør.

Til allersidst vil instruktøren hjælpe Jer med at få tage et fælles billede, hvis I ønsker dette. Så går I ikke herfra blot med et minde i sindet, men også et billede som minde. Instruktøren vil også kunne hjælpe Jer med at filme Jeres koreografi, hvis I har lyst til at se, hvor godt I har klaret det.

En undervisning varer 55 min. uanset aktivitet.

Der er også mulighed for at danse 90 min. Så har I mulighed for at vælge 2 af vores aktiviteter og danse dem på lidt kortere tid.

Der er altid mulighed for at vælge f.eks. 2 eller flere aktiviteter til fuldtid.

Priser

2-7 personer = 1000 kr.

8-11 personer = 1400 kr.

12-15 personer = 1800 kr.

16-20 personer 2200 kr.

*Skal det være ekstra lækkert for Jer? Så tilbyder vi også et lille show, bobler og snacks til Jeres polterabend.

** Der betales for alle i lokalet - dog ikke gravide eller andre som af fysiske grunde ikke må danse. Gravide som vil deltage, kan fint deltage på det, hun selv vurderer, hun kan.

Poledance

Har I set Jer lun på poledance aktiviteten, så vil Jeres instruktør gennemgå og hjælpe Jer med basis teknik til poledance. Der vil være såkaldte spins og tricks. Derudover vil hun guide Jer igennem en lille koreografi, hvor I vil danse til et lille stykke musik. Der bliver undervist på et niveau, hvor alle kan være med.

Påklædning til poledance:
Til poledance skal du have almindeligt træningstøj med. I vil få mest ud af det, hvis I kan medbringe korte shorts. Vi danser ikke i sko.

Twerk

Er det twerk I vil prøve? Jeres instruktør vil gennemgå basis teknik til, hvordan man kan ryste sit bagparti allerbedst. I vil blive guidet igennem en koreografi fyldt med energi, som er baseret på de basis teknikker, I lærte forinden. Det er for alle, alle kan være med. Jo flere forskellige former der er, desto bedre bliver det!

Påklædning til twerk:

Til twerk er det vigtigt, I medbringer løse bukser / shorts / bomulds leggings. Ingen træningstights. Så er det nemmere at få det hele til at ryste. Tag gerne indendørssko med. Ellers er det også OK uden sko. I står dog bedre fast med sko på.

Lap dance

Skal I udfordres til lap dance? Til lap dance aktiviteten, vil I blive udfordret med en koreografi, som instruktøren har med til Jer. I får en unik oplevelse sammen. Men måske du kan finde koreografien frem igen, når du kommer hjem til din partner. Lær Jeres feminine side endnu bedre at kende til denne lap dance aktivitet. Alle kan være med.

Påklædning til lap dance:
Til lap dance skal I have almindeligt træningstøj med. Det I føler Jer tilpas i. Vi danser ikke i sko.

Chairdance

Vælger I chairdance? Her vil Jeres instruktør hjælpe Jer igennem en koreografi, hvor Jeres dansepartner vil være stolen. Lær, hvordan man kan danse sensuelt med en stol. Man kan meget mere end blot at sidde på den. Derudover vil I lære nogle basis trick. Lær at posere på stolen.
Lær Jeres feminine side endnu bedre at kende til denne chairdance aktivitet. Alle kan være med.

Påklædning til chairdance:
Til chairdance skal I have almindeligt træningstøj med. Det I føler Jer tilpas i. Gerne medbring tights / leggings. Vi danser ikke i sko.

Stripfitness / Tease

Er det stripfitness / tease I vælger? Så vil Jeres instruktør guide Jer igennem en koreografi, hvor I vil danse til noget lækkert musik. I vil lære at bevæge Jer sensuelt. I bevæger Jer således, at det I følger Jer mest tilpas ved, det er det I gør. Lær Jeres feminine side endnu bedre at kende til denne stripfitness / tease aktivitet. Alle kan være med.

Påklædning til stripfitness / tease:
Til stirpfitness / tease skal I have almindeligt træningstøj med. Det I føler Jer tilpas i. Gerne medbring tights / leggings. Vi danser ikke i sko.

Burlesque

Skal det være burlesque? Instruktøren har en koreografi med til Jer, hvor I skal danse til noget lækkert musik. Burlesque er en kombination af showdance, striptease og performance art.

Lær Jeres feminine side endnu bedre at kende til denne burlesque aktivitet. Alle kan være med.

Påklædning til burlesque:
Til burlesque skal I have almindeligt træningstøj med. Det I føler Jer tilpas i. Gerne medbring tights / leggings. Vi danser ikke i sko.

Parkering

Der er gratis parkering lige ude foran dansestudiet.

Offentlig transport

Det er nemt at tage offentlig transport til dansestudiet.

Der går flere forskellige busser: 1A, 4A, 200 og 17.

I har også mulighed for at tage letbanen - stig af ved Øllegårdsvej.

Omklædningsrum

I behøver ikke at være klædt om hjemmefra.

Vi har et omklædningsrum, hvor I har mulighed for at klæde om.

Loungerum

Vi har et loungerum, hvor I har mulighed for at sidde før og efter Jeres arrangement. Der kan tilkøbes mere tid, hvis I har behov for at være i lokalerne før eller efter Jeres polterabend.

Mad og drikke

Det er tilladt at medbringe mad og drikke. Efter aftale kan I kan nyde det i vores lokaler.

Polterabend hos Jer

Er der ikke mulighed for at komme til os? Så tilbyder vi også, at vores instruktører kommer til Jer. Der er ikke store krav. I skal blot sørge for et lokale, hvor vi alle kan være. Hvis dette er Jeres valg, skal I kontakte os på vores mail - for flere informationer og priser.

Indhent tilbud idag

Pole Academy hjemmeside
Pole Academy tlf nr.
60 17 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier