Poledance

Poledance i hele Danmark

Lær poledance eller tag en prøvetime i Poledance som én af jeres aktiviteter til polterabend.

Prøv også:

Poledance på Fyn Poledance i København Poledance i Århus

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Poledance til polterabend.

Poledance undervisning er nu et af de største hits indenfor dans til events.

Her finder du poledance instruktører over det meste af landet.

Pole dance kan være en utrolig hård og krævende fitnessform og samtidig kan det også være en lille sjov sideoplevelse, hvis man ikke vil gøre så meget ud af fitness-delen. Poledance kombinerer 3 vigtige ting: sjov, motion og personlig udvikling.

Til en polterabendtime, kommer I til at lære en lille sjov og sexet koreografi - ikke kun personen, som skal poltes, men hele gruppen som er af sted.Poledance er relativt nyt og meget anderledes end de fleste andre danseformer, fordi centrum for dansen er stangen, en stationær rekvisit, der også definerer selve stilarten.

Poledance undervisning er også et hit til polterabend for mænd, ikke kun fordi nogen tror, at det er stripper stangdans, der skal udfordres med. Men nej, nej poledance er ikke en lidt avanceret udgave stripdans. Nogle mænd er vilde med denne danseform, fordi den i flere variationer også kræver rigtig mange armkræfter og virkelig gode benmuskler.

Er Poledance det samme som stripdans med stang?

Poledance læner sig op af cirkus artisteri i den moderne udgave, hvor traditionelle trapez tricks mere er udført på nedhængende tove, stænger osv. Så kom bare an drenge og udfordre jer selv med en omgang poledance. Det er nemlig også virkelig en griner, der holder til langt ud på aftenen og i får garanteret sved på panden.

Som del af en polterabend for kvinder vil poledance undervisning måske blive den oplevelse, som selv efter 10 år står helt klar i brudens hukommelse, fordi det er så specielt og på flere måder måske lettere grænseoverskridende. Til polterabend for piger bliver der måske gjort mere ud af udtrykket og et sexet look. De fleste, oplever at de kommer til at danse en lille koreografi, som ikke kræver de store biceps muskler, da de færreste kvinder umiddelbart har armkræfter nok til at lave så svære ting, som mændene nok vil blive præsenteret for.

Det helt geniale ved poledance er, at man ikke lægger mærke til, at man træner; for det er jo bare ligesom at lege. Derfor har man som oftest også mere lyst til at ”yde”, og derigennem skabe resultater. Man kan blive helt ”bidt” af alle de her kombinationer og tricks. Så snart man har lært én ting, kan man ikke lade være at lave den igen og igen.

Allerede her begynder man at bygge muskelstyrke op. Det kan også være enormt grænse overskridende når man skal op at hænge på hovedet for eksempel. Derfor er det vigtigt at have det rigtige ”mindset” og samtidig være opmærksom på sin krop.

Hvor kommer Poledance fra?

Poledance er en blanding af mange forskellige sportsarter. Blandt andet Chinese pole, Indian pole, og andre cirkus baserede former for pole, samt den mere erotiske version som mange kalder stripfitness. Siden midten af år 2000, har ”promoterer” dog forsøgt at bryde denne association. Poledance er slet ikke strip. I dag er sporten gået hen og blevet en udøvende akrobatisk kunstform. Det er i de akrobatiske figurer, at styrketræningen virkelig bliver sat på prøve. Der afholdes flere og flere mesterskaber verden over og mange håber det kommer med i de olympiske lege i 2016.

De fleste Poledance studier tilbyder også den meget sexede chair dance og nogle få tilbyder nyeste hit på dancescenen: Twerking. Meget underholdende og nye måde at lære at ryste røv :)

Poledance København

Vores poledance instruktører i København finder du i to forskellige studier forskellige steder i byen, så forhåbentlig ligger det ene studie på jeres rute. Poledance undervisning er virkelig sjovt både for poledance instruktøren og deltagerne, fordi der med folk skal prøve det for første gang sker så mange sjove og overraskende ting.

Poledance Sjælland / Poledance Roskilde / Poledance Slagelse

I vores kategori dans Sjælland, finder du poledance undervisning i Roskilde og Slagelse. Poledance Roskilde varetages af en pige som også har et Poledance studie i København og det samme gælder Poledance Slagelse.

Poledance Fyn / Poledance Odense

På Fyn varetages poledance undervisningen af Ipole, som har opsat studier i en hel rækker bye. Deres poledance instruktører er altid veloplagte og med på at skabe en virkelig festlig stemning og en masse grin i timen. Poledance undervisning, som event handler jo ikke om at lave koreografien perfekt, men om at gove folk en fed oplevelse og gerne blod på tanden, så de kommer igen - og igen og igen. Det er jo virkelig benhård træning, hvis man dyrker det seriøst

Poledance Nordjylland / Poledance Aalborg

Vi har flere danse muligheder i Nordjylland, men poledance Aalborg er repræsenteret af Ipole igen. Vi har faktisk poledance undervisning i både Thy og Hjørring, så poledance undervisning er da virkelig nået ud til skønne udkants Danmark, som er så meget mere med på noderne, end det billede pressen og TV er glade for at vise. der er ikke et øje tørt, når løjerne går i gang. Mange griner til tårerne løber.

Poledance Midtjylland

Her kan vi tilbyde poledance undervisning i en kæmpe række af byer. Vi har  poledance Herning, Horsens, Randers og Århus. I alle byer drives det af samme firma, så der er lavet et super koncept, som egner sig virkelig godt til events og engangsopevelsen. Men selvfølgelig bliver det tilpasset gruppens færdigheder.

De stærke håndboldpiger kan jo selvfølgelig klare noget sværere end piger, der ikke har dyrket sportsgrene, hvor man får mange armkræfter. Svømmere klarer sig rigtig godt, mens folk med musearm eller folk som ikke normalt dyrker hverken dans eller motion får et nemmere, mindre krævende program, men det er ikke programmets sværhedsgrad, som afgør, hvor sjovt man har det. Man kan have det lige så skægt med et let som et svært program.

Poledance Sønderjylland

I Sønderborg skal de da også have mulighed for at opleve denne dansestil. Poledance Sønderborg varetages af en virkelig god poledance instruktør, som ved lige, hvordan man skal få energien op at køre. Der kommer sved på panden og smil på alles læber. Det er virkelig overraskende, hvor man er øm dagen efter det første møde med poledance undervisning. Nogen opdager muskler de aldrig før har været bevidst i kontakt med. Glæd jer til denne udfordrende oplevelse.

Poledance danseskoler / dansestudier

Poledance blev på rekord tid så hot, at der findes Poledance studier i de fleste større byer. Det er blevet en accepteret del af dansescenen og der holdes mesterskaber og konkurrencer rundt omkring i landet.

Danmarksmesterskab i Poledance

Der afholdes en masse lokale konkurrencer som giver adgang til senere at deltage i DM konkurrencen i Poledance.

House of Pole Championship 2015 var én af sådanne kvalifikations mesterskaber. Der findes House of Pole studier i flere danske byer og i Odense er der f.eks: "Polejunkies Dance Studio Odense" osv. Har du lyst til at dance Poledance, skal du sikkert ikke langt fra din bopæl for at finde det. Ipole er et af de firmaer der har Polestudier i mange danske byer.

Mesterskaberne er bl.a. blevet holdt på Bremen Teater i København, hvor der blev indfløjet udenlandske dommere fra Schweiz, Tyskland, Norge, Sverige og USA. Deltagerne bliver bedømt ud fra teknik, smidighed, kostymer og den showmæssige udførelse.

I 2013 blev 28-årige Nathasja Sztuk Danmarksmester i Poledance. Nathasja havde danset poledance i 4 år og ejer polestudiet Dancelab i Rødovre. Her driver hun holdundervisning i Pole til daglig.

I 2015 blev DM i Poledance holdt i Viften i Rødovre/København, men vinderen blev Bettina Bloch-Hamre fra Danceproject i Viborg. Hun vandt DM-guldet i Poledance.  I 2015 blev der kæmpet i fire kategorier: mænd, duo, beginners kvinder og pro kvinder. Det er  pro-kategorien, at 32 årige Bettina Bloch-Hamre fra Danceproject vandt sin guldmedalje.

Melina Boukouvala er en tidligere DM vinder i poledance.