Smykkefremstilling

Lav selv smykker er en skøn hygge aktivitet til polterabend, tøseaften som homeparty eller arrangement for ansatte i børneinstitutioner m.m.

Smykkefremstilling i hele landet

Andre kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lav selv smykker eller smykkefremstilling som homeparty - mega hyggeligt.

Smykkefremstilling til polterabend er super velegnet for grupper f.eks med mange gravide, som ikke skal ud og okse byen rundt eller spille smarte på en paintball bane.

Det er mega hyggeligt at lave homeparty med smykkefremstilling hjemme hos bruden eller en af arrangørerne af jeres venindes polterabend. Der er flere gode ting ved det. Bruden og måske alle i gruppen får et varigt minde om dagen. Det er den ene ting. Det andet er, at det måske kan blive en billig polterabend, fordi I så også kan arrangere at spise hjemme, så en stor del af budgettet ikke går til mad og transport mellem alt for mange steder.

Lav selv smykker som homeparty med de materialer en inspirator kommer med, kan laves over hele landet.

Smykkefremstilling Århus

Enkelte udbydere har også selv en skøn lokalitet, hvor det kan foregå. I Århus har vi således smykkefremstilling hos en Guldsmed, som slår dørene op til  sit værksted for grupper, der gerne vil prøve kræfter med at lave en ring eller et andet smykke. Polterabend med smykkefremstilling er jo en god aktivitet f.eks. for en gruppe med flere babyer på slæb, som jo selvfølgelig ikke er til de store fysiske udfoldelser, hvor ingen så kan holde øje med de små.

Smykkefremstilling Fyn

I Kerteminde på Fyn er der også smykkefremstilling hos en lokal smykke designer.

Så ud af busken og fryd jer over at sidde og hygge med aktiviteten: Lav selv smykker". Det er dybt tilfredsstillende at gå med smykker man selv har lavet:-)

Smykkefremstilling Silkeborg

I Silkeborg området har vi en tekstil- og smykkekunstner, som inviterer folk til at komme og lave smykker af utraditionelle materialer i hendes skønne værksted. Her er konceptet lav selv smykker veludviklet og anderledes og man kan også arbejde i stof, hvis nogen er mere til tekstil kunst end smykkefremstilling.