Bodypaint

Bodypaint kan være alt fra  en fullbody bodypaint til bare en ansigtsmaske. Der er en vestlig tradition for bodypaint med teatersminke og så er der Henna tatovering fra østen, som er blevet mega populær.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Bodypaint Århus, København og Sjælland.

Bodypaint kan være alt fra bare en ansigtsmaling til en full body bodypaint.

Bodypaint København

I København har vi dels det kendte KDJ Design, som har lavet bodypaint i årevis til store messe præsentationer og andre avancerede firma events. De laver også mindre polterabend bodypaint opgaver, som ikke er så dyre som de flotte full body bodypaint udgaver.

Henna dekorationer eller Henna tatoveringer er en super pupulær form for bosypaint, som er kommet til vesten gennem de mange indvandrere, som har taget deres "polterabend tradition med hertil. Pigerne i den kultur har Hennanight. Det gode ved Henna Bodypaint er at det varer længere tid. Så til opgaver, hvor flere dages holdbarhed er et must er denne form for bodypaint det rigtige valg

Det er en fantastisk oplevelse, hvis det er en full bodypaint, hvor man f.eks bliver tigerstribet. Det ændrer nemlig totalt ens mindset med en bodypaint, hvormed man "bliver en anden", end den man er. Det forstærkes kraftigt af, at omgivelserne også reagerer på en i forhold til bodypaint looket i stedet for den "sædvanlig Louise" man er til daglig. At være både nøgen og klædt på samme tid er også en underlig og for nogen en mega grænseoverskridende oplevelse. Full bodypaint bruges af erhvervslivet bla. til messer og andre reklamestunts, fordi nøgenheden og produkt malet på en krop er så i øjenfaldende og specielt at det bliver husket.

Vores bodypaint painter i København er en sand mester i netop firma arrangementer og har lavet bunker af bodypaint for store firmaer som Carlsberg m.fl. Men han laver også mange bodypaints til polterabends og mindre malninger. Bodypaint København har været på vores side i over 10 år. Vores Bodypaint København aktør er en virkelig garvet mand i branchen og kan håndtere alle salgs selskaber.

Bodypaint Århus i Jylland

Bodypaint Århus kan også være med og laver flotte designs og dekorationer til mange formål. Bodypaint med ansigtsmaling kan foruden til polterabend også bruges til børnefødselsdag, fastelavn, karneval og som bod til festivaller m.m.

Vores Bodypaint Århus aktør kommer også udenfor Århus, hvis der bliver betalt for transporten. Vores Århus bodypainter er uddannet makeup artist og kan lave grimme sår og andre special effects, men også smuk makeup a la "makeover" eller tema makeup til fetish parties, karnevaller osv.

Hvis man overvejer at få en rigtig tatovering, kunne det være en god ide at tage en tester med bodypaint først, inden man kaster sig ud i permanente kropsdekorationer som rigtige tatoveringer, som oven i købet er potentielt skadelige, som kan give mange, smertefulde langtidsproblemer.

Så start med bodypaint og find ud af, om det er et look man har lyst til at have permanent. Bodypaint er sjovt og kan fjernes med vand og sæbe. Det bruges af voksne og børn ved alle mulige lejligheder.

For en tøseaften i byen kan man også gøre sig virkelig bemærket, hvis man først hyrer en bodypainter, så man går ud med et fælles look og derfor bliver en synlig gruppe, som på et dansegulv kan få hele festen til at svinge på en bestemt måde. Det giver også en fantastisk sjov indgang til at snakke med andre mennesker, end lige dem man kom sammen med. Det er mega interessant at se, hvordan det påvirker andre og hvor meget mere gang i festen man kan få , når man har fået lidt bodypaint og især hvis man kommer som gruppe med en tema bodypaint, som giver mega muligheder i nattelivet. Prøv det og skru op for charmen ude i byen. Det bliver en aften du husker!!!

Hold øje med polterabend.dk for vi får heletiden nye annoncører med nye spændende aktiviteter.

Vi mangler bodypaint både på Fyn, i Nordjylland og Sønderjylland, så kender du nogen, der er dygtige på dette område og udfører bodypaint professionelt, vil vi rigtig gerne høre fra dig, så vi kan tilbyde dem at blive eksponeret her på siden.

Bodypaint Odense

Vi har tidligere haft en Bodypaint Odense, men hun havde alt for meget at lave, så hun forlod os desværre. Hun havde en del firmaopgaver og kunne derfor ikke nå også at passe en polterabend butik, da alle disse jobs jo så absolut primært er om lørdagen, hvor også festivaller og andet foregår.

Bodypaint Sønderjylland

Vi har en makeup artist i Kolding. Mangler man desperat en bodypainter i Sønderjylland, så brug søgefeltet og find makeup artisten i Kolding. Måske kan hun klare den opgave, du søger at få løst. Ring til hende og check up på hvad hun kan indenfor special effects m.m.