Henna tatovering

Henna Tatovering er top populært både som polterabend event og selvfølgelig som del af den mellemøstlige og asiatiske kultur, hvor der er en polterabend tradition, som hedder Henna Night, hvor bruden og hendes venner og piger i familien samles og laver henna dekorering eller henna tatovering.

Vi har desværre ikke fået nogle polterabend aktiviteter her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Henna Tatovering København

For danskere er det jo en meget, meget fin måde at teste sin trang til en rigtig, smertefuld og permanent tatovering, at starte med en Henna Tatovering for at se, om man også om 4 uger synes, det er fedt at have dele af sin krop dekoreret med farverige mønstre eller budskaber. Henna Tatoveringer sidder ikke så længe og og skader ikke huden permanent som de rigtige tatoveringer, som desværre alt for mange får virkelig grimme, smertefulde varige skader af, dels fordi de køber farlige tatoverings kits på nettet med uautoriserede farver.

Henna Tatovering varer kun nogle uger og gør ikke ondt og forsvinder af sig selv. Henna tatoverin kan bare være en lille blomst eller et symbol, men mange vælger en Henna Tatovering som et større mønster til at have enten et for de fleste synligt sted på kroppen som arme eller ben. Andre vil have noget hen over korsbenet på ryggen eller under bekinilinien på maven, så kun få udvalgte ser deres Henna tatovering.

Henna Tatoveringer i forbindelse med afslutning af Ramadan.

Henna tatovering bruges i store dele af den muslimske og arabiske verden til Eid-ul-Fit festlighederne som afslutning af Ramadan. Så for nylig en pige i den Lokale Fakta butik, som sad ved kassen med de flotteste henna tatoveringer på hænderne. Jeg spurgte hende, om hun havde været til "Henna Night" og fået de flotte henna tatoveringer. Men hun sagde netop: "Nej, de henna tatoveringer havde hun fået lavet for at pynte sig til Eid festen".

Henna Tatoveringer i forbindelse med "Henna Night"

Henna Night er den muslimske slags polterabend for piger. Her samles brudens veninder og kvindelige familiemedlemmer og spiser lækkerier og hygger og snakker om brylluppet, ægteskabet osv. De ældre giver gode råd og bruden får henna dekoreret hænder og arme og måske også andre hemmelige steder på kroppen. Traditionen holdes i live også i Danmark, samtidig med at mange muslimer også har taget en dansk polterabend til sig, så de har 2 typer arrangementer før de gifter sig.