Croquis & Cocktails ELLER Maleri, Drinks og Hygge Med 1 GRATIS DRINK

Længde
2 timer
Sted
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Nyt hit! Udlev din indre kunstner mens du nyder en drink! Den ultimative Polterabend oplevelser!  I København og andre byer i Danmark. 

ARTNSIPS introducer København (og andre byer!) for et verdensomspændende hit, hvor kunst bliver til en social aktivitet for alle og ledsages af drinks!

Vælg mellem en spændende 2 timers Male eller Croquis oplevelse med 1 GRATIS DRINK hos ARTNSIPS i Kbh og andre byer. Ingen erfaring nødvendig!

Det er en fed og anderledes oplevelse, hvor fordybelse, leg og høj energi fører dig og dit selskab tættere sammen. Du kan vælge mellem en spændende Male - eller Croquis oplevelse i 2 hyggelige timer, hvor du vil modtaget trin-for-trin instruktioner af en af ARTNSIPS’ professionelle kunstnere. Her får du virkelig muligheden for at udleve din indre kunstner, mens du nyder en drink!  

Den perfekte polterabendoplevelse! Helt eksklusiv på  Polterabend.dk! Book jers event i dag!

ARTSNIPS Male, Drinks og Hygge Oplevelse

ARTNSIPS inviterer dig og dit selskab til en helt anderledes oplevelse, hvor kunst og drinks mødes!

Her får du mulighed for at male dit helt eget billede, som du efterfølgende kan tage med hjem. Dette sjove event kræver ingen erfaring. ARTNSIPS sørger for en professional kunstner, der tilbyder sjove og nemme trin-for-trin instruktioner, mens du nyder din ynglingsdrink!

Alle nødvendige materialer sørger vi for, og du kan tage dit eget kunstværk med hjem.  DEN FØRSTE DRINK ER PÅ VORES REGNING!

En spændende og udviklende Polterabend til alle der ønsker en rigtig sjov og annderledes oplevelse med masser af kreativ inspiration og socialt samvær!

ARTNSIPS’ Male, Drinks og Hygge oplevelsen Inkluderer:

  • 2 timers maleaktivitet, hvor ARTNSIPS professionel kunstner guider dig trin for trin ud fra et maleforlæg (forlæggene vil variere fra begivenhed til begivenhed).
  • Vi sørger for alle de nødvendige materialer såsom maling, pensler, lærred og forklæde.
  • 30 x 40 cm lærred for hver deltager, som denne kan tage med hjem og nyde som sit eget mesterværk.
  • Din første drink er gratis.
  • En unik og sjovt oplevelse!

ARTNSIPS’ Croquis & Cocktails Oplevelse

Kom og vær med til ARTNSIPS PREMIERE OPLEVELSE på NØGEN CROQUIS TEGNING. Ingen erfaring nødvendig!

Har du aldrig prøvet at tegne en nøgen model før (også kendt som Croquis)? Så har du nu chancen for ar gøre det, mens du nyder lækre cocktails og få en fed oplevelse sammen med dine venner. Ingen erfaring nødvendig!

Vores nøgne mandlige og kvindelige croquis-modeller vil indtage skiftende stillinger, mens vores professionelle kunstner guider dig på en 1,5-2 timers kunstnerisk rejse ind i den smukke krop.

Tegn din EGEN fortolkning af den NØGNE KROP! All Bodies Are (ART) Beautiful! ♥

Oplevelsen er for ALLE. Ingen erfaring eller baggrund er nødvendig. Kom og prøv noget nyt og sjovt!

En spændende og udviklende Polterabend til alle, der ønsker en rigtig sjov og annderledes oplevelse med masser af kreativ inspiration!

Croquis

Croquis (kro'ki eller kroki) er en hurtigt-tegnet skitse af en levende nøgenmodel. Croquis tegninger fremstilles som regel på et par minutter, hvorefter modellen skifter stilling og en anden croquis skitseres.

ARTSNIPS Croquis & Cocktails oplevelsen Inkluderer:

  • 1,5-2 timers social croquis/nøgentegning-event med live mandlige og kvindelige modeller.
  • Vejledning af en professionel kunstner, som vil give sjove instruktioner, som alle kan følge.
  • Nødvendigt materiale til hver deltager. Dette inkluderer skitsepapir, tegnebræt og blyanter/stifter.
  • Din første drink er gratis.
  • En unik og sjovt oplevelse!

STED

Lad os vide, om du ønsker, at dit event skal finde sted hos dig, eller om du vil have os til at finde det perfekte sted for din fest. ARTNSIPS samarbejder med en række hippe barer I København og andre steder, som du kan vælge imellem! For at booke et sted til dig, kan der være et ekstra reservationsgebyr. Prisen starter ved 39 kr. pr. deltager.

BOOKING OG PRIS

Udfyld venligst kontaktformularen og skriv om du er interesseret i ARTNSIPS Croquis Event, ARTNSIPS Male Event eller hvis du vil høre mere om begge dele. Så vil vores Private Events Booking Team vil vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Book jeres spændende Polterabend i dag!

Vi glæder os til at planlægge en sjov og mindeværdig oplevelse for dig!

OM ARTNSIPS

ARTNSIPS er et unikt events firma med fokus på sociale begivenheder, der introducerer forskellige former for kunst, socialt samvær og drinks på en sjov og underholdende måde.

Indhent tilbud idag

ARTNSIPS hjemmeside
ARTNSIPS tlf nr.
53 76 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier