Stripfitness

Stripfitness har spredt sig ud over det ganske land og er totalt godt til events, tøsetur og andre arrangementer.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Stripfitness undervisning til polterabend og stripfitness instruktører i København.

Stripfitness til polterabend for piger.

Hold øje med siden, der kommer snart flere stripfitness instruktører på. Findes det ikke i dit område, kan du evt spørge Poledance studierne i dit område om ikke de har en instruktør, som lige kan svinge en stripfitness time. Det tror jeg de fleste pole instruktører faktisk kan:-)

Hvorfor nu lige stripfitness? Er det ikke at stramme den lige en tand for meget med hensyn til, hvad man kan tillade sig at udsætte en brud for? - ting hun ikke selv har valgt!

Ja, det komme jo helt og aldeles an på, hvad det er for en pige, der er bruden og vennerne kender som regel bruden godt nok til ikke at gå fejl i byen med, hvad og hvor meget deres brud kan kapere og synes er sjovt. Heldigvis er den med at ydmyge hovedpersonen til deres polterabend faktisk en saga blot og godt det samme!!! Det er simpelt hen dårlig stil og udtryk for manglende fantasi at køre den model. Men sådan er det få, der er. Hvem gider da også selv at bruge penge og tid på at gøre livet ubehageligt for ens nære venner eller kollegaer?

Nej vel!!! Folk i dag søger sjove oplevelser til polterabend og ting alle kan være med til - Polterabend SKAL jo være en dag alle husker med glæde og folk er meget,meget bevidste om kvalitets tid. Så stripfitness bliver klart brugt af dem, der har en frisk udadvendt brud. E´n der godt kan klare at trække fokus og frisk på at en fræk lille spøg. Det er jo lige noget for hende, der ofte ender med at danse på bordene eller bare hende der altid er godt til en fest, fordi hun sætter gang i folk og energierne.

Extrem polterabend er mest noget pressen tørster efter at skrive om. Pressen elsker at skrive om den extreme polterabend, fordi det er en bedre historie!

Stripfitness kan jo være en mega griner og det er jo dans/fitness, hvor alle er med, så bruden bliver ikke udstillet solo med mindre hun selv accepterer det. De er fælles om det og der er altid nogen i en gruppe, som er gode til at klovne og gøgle, så det er sjældent, der ikke opstår et grine flip undervejs til stripfitness undervisning. Instruktørerne er også virkelig gode menneskekendere, så de kan styre det, så det bliver en super og ikke for grænseoverskridende aktivitet, selv for en relativt genert brud, som nok ikke før lige så sig selv i "hjemme stripper" rollen.

Hvad er Strip Fitness

Stripfitness er som ordet siger en kombination af fitness og almindelig kom i form øvelser og sammensætninger, men så lige med det frække twist at der er lagt nogle strip attituder og frække moves ind, samtidig med at der lige ryger et stykke tøj med jævne mellemrum. Strip kan jo være så ultra elegant, hvis det udføres af en, der kan bevæge sig flot. Det er jo ingen kunst at smide kludene. Kunsten i stripfitness er jo at gøre det på en humoristisk og overraskende måde, så publikum tænder på hele showet og ikke på om det er A, B, C eller F skåle, der udfører "the act".

Den generete har jo også muligheden for at spille på det på en sjov måde, så stripfitness er meget åbent og kan være mere eller mindre direkte frækt, pikant eller fantasiskabende uden at der egentlig ryger særlig meget tøj af i farten. Det handler om at skabe forventning og spænding. Prøv det - jeg har og det var p..... skægt. Se hvad Politiken skriver om Stripfitness.

Har du slyst til at læse mere eller se en vide, så har damebladet Femina også interesseret sig for Strip Fitness. Du kan se video på linket.

Med disse mainstream medier er denne dansestil da virkelig kommet ind i varmen og blevet accepteret som almindelig motionsform. Jeg er sikker på den også gør sig lidt i de danske soveværelser til glæde for div. kærester eller ægtemænd. Det kan være så sjovt, når det er gjort med humor og sensualitet og erotik går nok ikke af mode lige med det samme.