Fægtning / Fægteundervisning - København

Længde
2 timer
Pris pp. (inkl. moms)
75 - 300,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Lyngbyvej 110
København Ø Se på kort
Kontakt annoncøren

Fægtning / Fægteundervisning - København

Fægtning er en sjov og underholdende fælles oplevelse, der udfordrer både din koncentrationsevne, timing og strategiske sans. I fægtning er det ikke den stærkeste, der vinder men derimod den hurtigste og den med den bedste taktik.

Kom og oplev venner eller kolleger til en spændende duel på fægtepisten! Fægteklubben Trekanten har mange års erfaring med fægtearrangementer til polterabends, firmaevents, herretur, fødselsdage m.m.

En fægteevent varer 2 timer og består af en kort introduktion til fægtning, en lettere opvarmning, grundlæggende benarbejde og mest af alt fægteteknik. Herefter starter vi en fægteturnering, hvor alle sættes på på prøve. Vi kan også skræddersy events tilpasset jeres behov og særlige situationer. For eksempel som del af et teambuilding arrangement og laver gerne fægteopvisning ved salgs- og kundeevents.

Arrangementerne ledes af dygtige, erfarne instruktører og afholdes som oftest i klubbens fægtesal på Ryparkens Idrætsanlæg uden for klubbens træningstider. Dvs på hverdage inden kl. 16 og i weekenderne.

Vi kan også komme til jer. Dette kræver, at I selv har et velegnet lokale. Vi medbringer selvfølgelig alt nødvendigt fægteudstyr og våben. Deltagerne skal medbringe lange bukser til når de fægter, T-shirt og indendørs sko. Klubben stiller fægtejakke, maske, handske og våben til rådighed. Hos os i Ryparken er der mulighed for omklædning og bad på idrætsanlægget.

Priser:

På salen:

150 kr. pr. person, min. 1.500 kr.

Ude af salen:

300 kr. pr. person, min. 4.000 kr.*

Skoler på salen.

75 kr. pr. person, min. 1.000 kr.

Skoler ude af salen.

150 kr. pr. person, min. 2.000 kr.*

*Hertil lægges et gebyr til dækning af transportudgifter.

Kontakt os for at høre hvad der er muligt. Instruktørerne er alle vant til undervisning af mange forskellige slags grupper og har mindst 10 års erfaring med fægtning.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter i samme kategorier