Fed folkedans til polterabend, brylluppet & fest

Længde
1-2 timer
Deltagere
8 - 500 personer
Pris pp. (inkl. moms)
2.500 - 5.000,-
Sted
Fyn og trekantsområdet
Kontakt annoncøren

Ryst dit selskab sammen med skøn folkedans - også velegnet til selve brylluppet - alle kan være med!

Få jeres polterabend eller fest skudt rigtig godt i gang og rystet vennerne sammen med op energi folkedans. INGEN halm i træskoene, kun sjov og spas i rammerne af de festlige folkedanse.

I prøver at danse i kreds, rækker, som par og i kvadriller, mens I svinger hinanden rundt til live musik af en professionel folkemusiker.

Det er en unik mulighed for at opleve en professionel musiker og kompetent danseinstruktør uden at skulle betale for 2 personer.

Det hele bliver leveret af Frederik Pustelnik med et smil og en kæk bemærkning. Tempoet bliver tilpasset dit selskab, og vi finder en løsning, der passer jer. Arrangementet kommer til jer, når og hvor det passer ind i jeres plan.

Live musik til folkedansen

Der spilles god, gammeldags folkemusik live til dansen. Jeg er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium på folkemusiklinjen med speciale i spil til dans. Så mens jeg instruerer, spiller jeg med trådløs forstærkning på violinen. Det swinger fantastisk, og tempoet bliver tilpasset lige præcis jeres fest. Da både musikken og instruktionen leveres af den samme person, giver det et unikt samspil imellem dans og musik, du ikke lige kan få andre steder.

Pris

Minimumspris: 2500 kr.

Pris afhænger af ugedag, tidspunkt og arrangementstype.

EVT: Folkedanserdragt som bruden/gommen kan prøve på og I kan tage billeder: (hvis passende størrelse haves): 500 kr.

Hvis I er på farten, kan jeg evt. leje et lokale i nærheden af jeres polterabend. Lejen bliver lagt oven i prisen.

Tid: Anbefalet tid ca 1,5 timer med indlagt drikkepause.

Evt. Tilkøb - Frække viser og sange

Er I til gamle, frække viser, sømandsviser og drikkeviser, som I kan synge med på? Så hyr mig til at komme og synge frække sange, inden I skal ud og danse folkedans. Jeg kender nogle af de frækkeste og sjoveste viser, man har sunget igennem tiden. Vi kan helt sikkert finde en god pris og få løftet din fest op i nye højder!

Anmeldelser

”Vi havde hyret Frederik Pustelnik til at spille violin, synge og lære os folkedans i forbindelse med et socialt arrangement for ca. 130 personer på min arbejdsplads. Frederik formåede på professionel og tryg vis at udfordre en stor flok mennesker til i 1 ½ time at slippe tøjlerne for i stedet bare at have det sjovt med hinanden, synge og danse. Selv folk, der ikke normalt danser, blev revet med af den gode stemning, som Frederik skabte. Frederik har et glimt i øjet, når han på fortræffelig vis spiller violin, synger og guider en stor flok mennesker ud i folkedansens forunderlige verden. Det var en stor succes, som mine kollegaer stadig mindes med et smil. Og jeg kan kun give Frederik mine allerbedste anbefalinger."

Cecilie / Stor Statslig Institution

Super gennemført folkedans arrangement.

Utrolig godt gennemført med gæster som ikke er vant til folkedans, vi oplevede både unge og gamle more sig og fik en god oplevelse af en ekstrem god musisk underviser, som vi gerne vil anbefale.

Anmeldt af Randi Kiilsholm/Orla Schmidt d. 19. august 2015

Sjovt, underholdende og anderledes

Frederik Pustelnik fik på en rigtig sjov og underholdende måde sat gang i vores julefrokost. Med hans violin og sang fik han alle på dansegulvet og i bedste folkedans stil, dansede vi os varme til aftenens fest. Sjov underholding i en anderledes indpakning. Kan bestemt anbefales!

Folkedans

Dansene er traditionelle danske folkedanse, som bare virker i festlige sammenhænge. Jeg har igennem de sidste mange år håndplukket de bedste folkedanse, som altid virker på et selskab.  Jeg har undervist alle i folkedans fra kommende danseinstruktører til handicappede - og så har jeg vundet DM i folkedans for hold, så jeg kan virkelig udfordre på mange niveauer. Jeg har instrueret i dans siden jeg var 15 år, og har fundet min helt egen metode til at sætte sten sikker gang i en fest!

 

Indhent tilbud idag

Frederik Pustelnik hjemmeside
Frederik Pustelnik tlf nr.
26 23 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Frederik Pustelnik

Andre aktiviteter i samme kategorier