NYHED

Kom og kør gokart i Korsør

Længde
0-1 time
Deltagere
10 - 16 personer
Pris pp. (inkl. moms)
275 - 850,-
Mindstepris (inkl. moms)
275,-
Ørnumvej 25
Korsør Se på kort
Kontakt annoncøren

Med åbningen af K-Racing på Korsør Gokart Track i 2021, har Korsør og omegn fået en helt ny mulighed for at køre gokart.

Vi er let tilgængelige fra E20 motorvejen mellem København og Odense.

Banen er 641 meter lang, og er en af ​​Danmarks ældste og bedste gokartbaner. Den kræver en perfekt blanding af fart og dygtighed, og har masser af overhalingsmuligheder. Banen har været hjemsted for en række professionelle racerkørere, såsom flere gange LeMans-vinder Michael Christensen.

I dag bruges banen til ​​både udlejningsgokart (K-Racing) og Korsør Gokart Klub, hvor der hvert år afholdes professionelle løb. Banen er godkendt af DASU, hvilket betyder, at vi i dagligdagen deler de samme høje sikkerhedsstandarder som ved de professionelle gokart-løb. 

Vores gokarts bliver vedligeholdt af professionelle gokart-mekanikere, der har erfaring med racing-gokarts i internationale konkurrencer, og som sørger for at motorer og chassis er vedligeholdt på højeste niveau.

Vores personale kan give ekspertråd om banen og gokarts. Dette er det tætteste du kan komme til at køre en professionel gokart for kun en brøkdel af prisen.

En af de sjoveste oplevelser på Sjælland er at køre med gokarts.

Indhent tilbud idag

K-Racing hjemmeside
K-Racing tlf nr.
31 78 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier