Henna udsmykning og Henna Tatovering

Pris pp. (inkl. moms)
60,-
Sted
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Henna tatovering eller Henna udsmykning i København

Henna har altid været en del af den smukke asiatiske kultur, som nu også er blevet et modefænomen blandt danskere som Henna Tatovering.

Hvad er Henna Tatovering? Det er en slags bodypaint, som holder et stykke tid.

Så gå ikke glip af denne eksotiske oplevelse: at blive udsmykket med de skønneste henna mønstre af HennaArt til din polterabend :)

Henna stammer fra Mellemøsten, Nordafrika og de asiatiske lande, hvor man tegnede forskellige mønstre på hænder og fødder i forbindelse med henna fester før brylluppet, hvilket er det firmaet har specialiseret sig i. Vi har mere end 12 års erfaring indenfor området Henna Tatovering og har deltaget i alt fra mindre privatfester til større firmaarrangementer med over 3000 deltagere, herunder festivaler, messer, modeshows, events, polterabend og bryllupper.

Udover henna som har en mørk rød/brun farve, har vi også lige introduceret et nyt produkt som hedder blackberry. Den har samme virkning som henna, men har samme blå/sort farve som en alm. tatovering (det er IKKE sort henna). Begge er naturlige produkter og holder i ca. 2-3 uger. Vi har desuden også tuscher og glimmer i mange forskellige farver.

Pris

Prisen for festmønstre starter fra 60kr pr. mønster og bryllupspakken starter fra 500kr (afhængig af mønstrene).

Lad Henna Art gøre dit bryllup, fest eller hverdag uforglemmelig med vores henna kreativitet. Kontakt allerede idag for en aftale - se og læs mere om Henna Art på vores hjemmeside ved at klikke på hjemmeside linket i information s boksen under billedet eller på facebook under profil "Madiha Adeel HennaArt" samt siden "HennaArt".

Indhent tilbud idag

HennaArt hjemmeside
HennaArt tlf nr.
23 70 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier