Indiansk svedehytte - massage m.m. København S

Længde
1-2 timer
Deltagere
? - 25 personer
Pris pp. (inkl. moms)
195,-
havkajakvej 6
københavn S Se på kort
Kontakt annoncøren

 Indiansk svedehytte - massage / akupunktur m.m. København S

Et tema varer ca. 1½ time med saunaovn i svedehytten og med naturlige aromatiske olier. Svedehytten rummer op til 25 personer. En tur i svedehytte er en super wellness oplevelse for sjæl, hud og sanser.

PRIS 195/245 kr pr. person min 10 personer, ved 15 personer eller flere gives en rabat på 10%

Gør jeres polterarbend helt speciel med et saunatema midt i naturen, hvor vi bruger øresund som naturens eget koldtvandskar, og afslut eventuelt arrangementet med en massage til brud/gom.

Alle temaerne går ud på, at vi går i svedhytten og opholder os der i 10-15 minutter, mens der bliver hældt aromatiske olier og vand på saunaovnen, derefter går vi ned og dypper os i det dejlige øresund. En lille pause hvor I efter eget valg kan opholde jer udenfor med en betagende udsigt over kanalen, eller indenfor i vores hyggelige pejsestue med levende ild i pejsen samtidig med I forsyner jer med vand og snacks inden I igen skal ind i svedehytten, denne procedure foregår i alt 3 gange.

Oplev kroppens reaktioner ved skiftet mellem henholdsvis varme og kulde fra sauna til havbad. Man kommer efter disse skift i den skønneste tilstand af fuldkommen afslappethed.

INIPI er et skønt velværested på Amagerstrand i dejlige omgivelser lige ved vandet og tæt på metro station 5øren. Der er fri parkering!:-)

Vi er et sted der tilbyder andet end skønne polterabend oplevelser.

Udover sauna temaerne og massagen som er super lækkert til polterabend, kan vi til almindelige brugere tilbyde:

Sports-akupunktur til akutte opståede smerter fx smerter der er opstået som følge af en fysisk aktivitet

Kranio-sekral terapi der er en blid behandling, hvor der arbejdes med at skabe balance og harmoni i centralnervesystemet og derved giver kroppen mulighed for at aktivere sin evne til selvhelbredelse.

Fysiurisk massage: Under og efter en behandlingen giver massøren dig en personlig vejledning i øvelser, afspænding og hensigtsmæssig brug af kroppen.

Afspændings massage: Dette er en massage, hvor dine muskler og sener i kroppen bliver løsnet op og strukket ud m.m..

Vil du se alt om vores sted mere udførligt beskrevet, kan du smutte forbi vores hjemmeside. Hjemmeside adressen med link findes i skemaet foroven.

Kontakt: Ring (telefonnummer i infoboks) eller send en mail via kontaktformularen.

 

Indhent tilbud idag

Inipi hjemmeside
Inipi tlf nr.
31 20 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier