High Roping

High Roping er ikke for de tøsede og bangebuksene. Det er en af de adrenalin skabende aktiviteter, som for mange er ganske grænse overskridende og for andre bare det lækreste sus.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

High Roping København og Århus

High Roping er en udfordrende klatreaktivitet, hvor man alene eller i hold klatrer på højtsvævende rebbaner. Aktiviten kræver normalt ingen forkundskaber, og de faste reb baner bruges både til f.eks. teambuilding, af familier og til polterabender.

High roping kan være alt fra at fire sig ned fra noget højt, eller det kan være at gå på tovbroer højt oppe i træerne eller lige under loftet i høje, gamle industri bygninger som skibsværfter og lignende - men selvfølgelig på en sikret måde. Det er også at gå på line spændt ud højt oppe under loftet. High roping er traditionel og effektiv teamudvikling med en lang og interessant historie, oprindeligt brugt ved udvikling af den franske og britiske marine til træning af samarbejde, kommunikation, tillid og vidensdeling. Det handler om at klatre og sikre hinanden, både fysisk og psykisk – det er teambuilding på højt plan.

High Roping til polterabend

For polterabend selskaber er det nok mere bare på en time eller to at prøve nogle af de spændende ting oppe i højderne. Simpelt hen hurtigst muligt at opleve forskellige adrenalin sus og så videre til andre aktiviteter. Mod al forventning er der også mange piger som kaster sig ud i disse angst provokerende situationer. Mange piger i dag vil turde det samme som drengene, så de kaster sig ud i den ene grænse overskridende aktivitet efter den anden, så det er bestemt ikke kun mænd, der bliver "adrenalin junkies" - det kan ramme selv den pæneste pige i klassen.

Ude på Refshaleøen i de gamle B & W haller er der lavet nogle helt fantastiske muligheder for at dyrke denne ekstrem sport - for det kan man da vist godt kalde fænomenet High Roping uden at fornærme nogen.  De dygtige instruktører er vant til at håndtere forskellige grupper, så folk måske lige tør lidt mere end de ellers plejer at gøre. Det er jo virkelig vigtigt, for derude i Refshaleøens fantastiske bygninger kommer der en del firmaer, som er ude på de vildeste teambuilding opgaver, hvor gruppesammenholdet og samarbejde i det hele taget er en vigtig del af opgaverne. Instruktørerne har et stort menneske kendskab og er veluddannede i sikkerhed.

Hos Outdoor Xplore kan i Malling ved Århus kan de tilbyde mange spændende og udfordrende aktiviteter kun 15-20 minutters kørsel fra Århus. Du kan få en pakkeløsning med high roping mm. High roping kan få adrenalinen op at køre hos de fleste og gør det derfor til et super og anderledes arrangement til en polterabend.

I firer jer selv ned ad den lodrette væg i et reb. I springer ud i det fri og bliver opfanget af sikringsrebet. I "Deathslider" ned ad den 100 meter lange wirebane. I går på en 20 cm bred bom i 12 meter højde. I prøver at klatre på lette ruter for at få føling med teknikken, for derefter at gå videre til mere krævende ruter på klatrevæg eller pæl. Her er virkelig mulighed for at få en række spændende og grænse-flyttende oplevelser.

High roping er en aktivitet hvor du virkelig får prøvet dig selv af, og måske endda lærer dig selv bedre at kende.