Klatrepark

Klatreparker er sjove, udfordrende og underholdende. Se hvor højt du kan komme op, og om du kan klare det bedre end de andre.

Prøv også:

Klatreparker i København og omegn Klatreparker i Århus

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Klatrepark København - polterabend i klatrepark

I København har vi adskillige steder med  klatremuligheder på forskellig måde og på forskellige planer og sværdhedsgrader. Vi har en klatrepark i Søborg, som har så mange fabelagtige og forskellige klatre aktiviteter, at man kan bruge en hel dag udelukkende med klatring der. Vi har et eventcenter i Dragør som også har klatre aktiviteter, men det er ikke deres hovedaktivitet. Til gengæld kan man vælge mange andre aktiviteter, så er man gået fej med at tro selskabet vil elske at klatre er plan B lige ved hånden samme sted. Om man ligefrem kan kalde de andre aktører på klatre området for en klatrepark er måske tvivlsom, men det er jo også bare det søgeord, der er brugt. Måske er selskabet glad for bare at prøve at klatre og mærke lidt af suset. Så er disse forskellige klatre udbydere måske i virkeligheden det du søgte og så får du og dit selskab mange andre aktivitetsmuligheder samme sted, så I kan bruge en hel dag samme sted, men med en vifte af forskellige aktiviteter og mulighed for pakkeløsning.

Klatrepark Odense / og syd Fyn

I Odense er der nu kommet en rigtig klatrepark med mange sjove muligheder både for de forsigtige begyndere og også udfordringer for folk, der har været i en klatrepark før eller ude på egen hånd og opsøge svære klatresteder. Odense Klatrepark har valgt et navn som folk måske ikke lige søger på, men så håber vi, folk der gerne vil besøge dem, finder dem her:-)

En af vores aktører som organiserer træklatring på syd Fyn samarbejder også med en organiseret klatrepark i nærheden, så der er også ode muligheder for på vores side at finde klatring på syd Fyn.

Klatrepark Sjælland ved Ruds Vedby mellem Holbæk, Kalundborg og Korsør

Denne klatrepark er simpelt hen det skønneste sted og er en del af Kragerup Gods. Det er en klatrepark opbygget ude i skoven og er virkelig en "out of the ordinary" fantastisk oplevelse. Denne fantastiske klatrepark, der breder sig 5 km ind i smuk natur, er virkelig værd at køre efter - uanset hvor langt væk fra man kommer. Det er jo et gods med eksklusive faciliteter og omgivelser. Så denne klatrepark er totalt velegnet også til teambuilding for både store og små firmaer og der udbydes også her flere aktiviteter, så der måske også er noget for dem, der er mindre for de helt store fysiske udfoldelser.

Klatrepark Jylland - Århus, Nørresundby v. Aalborg, Brande og Lemvig

Disse klatresteder er heller ikke udelukkende og decideret en klatrepark, men jeg tror alligevel disse steder faktisk tilbyder det, du søger og derfor har vi taget dem med her i vores oversigt, så du kan finde klatring nær dig. Det er jo heller ikke enhver y som har en klatrepark selv om det er blevet en populær sport og forlystelse at tage en lørdag eller søndag med vennerne i en klatrepark.

De jyske steder er således eventcentre som tilbyder mange forskellige både adrenalin drivende og sjove aktiviteter. Så I går ikke forgæves her for at få en oplevelsesrig dag.