Mountainbiking i Nørresundby

Tilpasset Corona
Pris pp. (inkl. moms)
250,-
Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland, Lerumbakken
Nørresundby Se på kort
Kontakt annoncøren

Mountainbike tur i fantastiske omgivelser

Skal action og motion være en del af jeres polterabend, har vi det perfekte tilbud. Vi udlejer cykler og tilbyder ture med en instruktør, uanset om i er øvede eller prøver det for første gang.

Kom ud og få testet mod, teknik, fysisk form og vindermentalitet. Aalborg MTB Udlejning tager jer med ud på en af de fem ruter i Aalborg Kommune, af varierende sværhedsgrad.

Herefter har i selv mulighed for at skræddersy jeres dag, hvor vi blandt andet tilbyder teknikkursus, guidede ture, orienteringsløb eller en blanding af disse.

Teknikkursus

I vores teknikkursus lærer i hvordan en mountainbike skal styres op, ned, rundt i sving, over rødder osv.

Det kan tilpasses alle niveauer som eksempelvis:

Du har lige købt din første MTB, og vil gerne godt i gang. Vi guider dig gennem at få indstillet cyklen, lære at komme sikkert op og ned ad bakker, rundt i sving osv.

Et andet eksempel kunne være, at i er skiftet til ny mountainbike, evt. med store 29" hjul. Så er teknikken lidt anderledes, og der vil du gerne have lidt hjælp til at komme godt i gang.

Tekniktræning er lidt ligesom at gå på skiskole, da det er godt at få et indspark til at starte med samt lidt øvelser at arbejde videre med. Når man så hænger lidt fast igen, kan man tage et nyt kursus rettet specifikt mod ens udfordringer.

Guidede ture

Ønsker du en længere tur rundt på de anlagte spor i Aalborg Kommune, kan dette arrangeres i varierende tempo. Vi kan sammensætte ture af alle længder og sværhedsgrader og evt. kombinere det med et sandwich/bagerstop etc.

Vi sørger for, at i får en fantastisk dag, der er på jeres præmisser og i jeres tempo. Det hele kan krydres med en sandwich og vand i det fri.

Pris

Som udgangspunkt kan man altid regne med 250,- pr. person for polterabendarrangement inkl. introduktion, guidet tur samt minirace.

Ring eller skriv for yderligere information.

Leje af Mountainbike: 3 timer - 200 kr.     1 døgn - 250 kr.

Indhent tilbud idag

Nørresundby Idrætscenter hjemmeside
Nørresundby Idrætscenter tlf nr.
29 90 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Nørresundby Idrætscenter

Andre aktiviteter i samme kategorier