Sjove aktiviteter til polterabend i Roskilde: SUP, Kajakpolo, Havkajak, MTB, Mystery game & Vildmarksbad

Længde
1-5 timer
Pris pp. (inkl. moms)
225 - 395,-
Vindeboder 3
Roskilde Se på kort
Kontakt annoncøren

OUTDOOR aktiviteter: SUP, Kajakpolo, Havkajak, MTB, Escape game og Vildmarksbad. Bruden/gommen gratis ved 2 aktiviteter.

Oplev en sjov og udfordrende dag til jeres polterabend med masser af aktiviteter og gode faciliteter, midt i byen men lige ved vandet. Så behøver I ikke tage flere steder hen. Vi laver alle aktiviteter et sted. I behøver ikke bruge en masse tid på transport. Og bruden eller gommen er GRATIS hvis I vælger mindst 2 aktiviteter.

  • SUP polterabend. I får alt nødvendigt udstyr og en grundig instruktion. Og så er det ellers afsted på fjorden til udfordringer, sjov og måske lidt konkurrence hvis stemningen er til det. Det er sjovt og udfordrende og noget alle kan deltage i. SUP polterabend tager 2 timer. Pris kr. 395,- per person
  • Kajakpolo er altid et hit. I vores lukkede bassin spiller i 3 mod 3 i et spil med fart og grin på. Det er med våddragt og alt udstyr og deltagerne falder kun i vandet hvis de selv ønsker det. Alle kan deltage og det er hylende morsomt. 1-2 timer alt efter deltager antal. Pris kr. 225,- per person.
  • SUP Yoga er en sjov og anderledes aktivitet til polterabend. Vi byder jer på 75 min. bøj, stræk og afspænding med bølgeskvulp på SUP brættet. Efter sådan en omgang kan man klare alt. Pris kr. 225,- per person
  • Havkajak polterabend. I får en fantastisk oplevelse på fjorden i vores stabile havkajakker. Vi har alt udstyret. I skal bare møde op med gå på mod og godt humør. 2,5 - 5 timer efter ønske. Pris fra kr. 395,- per person.
  • Mountainbike I Boserup skov. Et stenkast fra Roskilde Havn ligger Boserup skov. Det er perfekt til en actionfyldt tur med gruppen. Med eller uden guide. Og med gode muligheder for et fantastisk stop ved fjordbredden undervejs. Fra 2 – 5 timer. Pris fra kr. 225,- per person
  • Outdoor mystery game. Rester af Pesten som udryddede en stor del af befolkningen i 1711 er genfundet og onde kræfter vil slippe den løs igen. I kan forhindre det. Det er selvfølgelig en konkurrence med 4-6 deltagere på hvert hold. Hvem løser gåden og får deaktiveret tønderne med virus først? Varer 75 min og koster kr. 225,- per person
  • Outdoor Wellness i vores Vildmarksbad. Afslut dagens aktiviteter med en tur i det opvarmede vildmarksbad som står i vores camp. En god måde at lade op til eftermiddagens eller aftenens udskejelser. 1,5 time. Pris kr. 275,- per person ved 6-10 personer.

Sådan gør vi:

Efter at have budt jer velkommen i vores hyggelige camp på havnen er det tid til omklædning i vores fede faciliteter på havnen. Når alle er omklædt og klar følger en kort introduktion til sikkerhed og hvad der videre skal ske. Vi gør altid noget ekstra ud af at alle skal føle sig trygge ved udstyret og at det passer optimalt. Det skaber sjove og sikre oplevelser som er vigtige for jeres gode dag. Herefter er det afsted på oplevelse hvad end I har booket til vands eller til lands. Alle ture ender i vores camp igen, medmindre andet er aftalt.

Det praktiske:

Vi har alle faciliteter I får brug for og endda et lille udebrus med varmt vand. Vi har borde og bænke, plads til opbevaring af tasker og tøj, kolde Øl og Vand og ligger centralt på havnen, ikke langt fra by-midten og stationen. Sæson for vandaktiviteter er 1. maj til 31 sep. Andre aktiviteter kører vi hele året rundt..

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Indhent tilbud idag

Roskilde kajakpolo & SUP hjemmeside
Roskilde kajakpolo & SUP tlf nr.
53 89 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier