Teatersport & Improvisation

Længde
1-2 timer
Deltagere
6 - ? personer
Mindstepris (inkl. moms)
2.000,-
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Teatersport og improvisation. Sjælland

Teatersport kender du måske fra impro, improv comedy eller tv- programmer som "Hatten Rundt" eller "Rundt på gulvet". Men det behøver ikke foregå på en scene eller i tv: Teatersport kan også bruges som sjov aktivitet til en polterabend, som selskabsleg til en fest eller som teambuilding på arbejdspladsen

Improlancens speciale er at gøre det trygt og sjovt for alle at være med uanset forudsætninger og erfaringer med teater, improvisation og teatersport.

Kontakt: Improlancen, Kristian Skjærlund ved at sende en mail via kontaktformularen.

Improlancen "rykker ud" og møder jer der, hvor I er i forvejen. I skaffer lokalet. Hvis vejret er godt, kan vores aktivitet nemt også foregå udendørs i en have eller i en park!

Efter et kort kursus i improvisation, hvor I bl.a. lærer at bruge fejl konstruktivt, lærer I sammen med den kommende brud eller gom at sige JA - ikke kun på bryllupsdagen... men også til ideer i det hele taget. Vi spiller derefter fx små scener fra det kommende ægteskab - hvad sker mon på bryllupsrejsen eller efter 25 år? Vi kommer også lidt ind på køn og kropsprog, slutter med egentlige teatersportsøvelser i to hold og får med garanti en masse gode grin sammen.

Instruktøren I møder på dagen, vil for det meste være Kristian, der har mange års erfaring som improskuespiller og er en dygtig og erfaren underviser og Master i Teaterpædagogik. Når der er travlt, møder I en af hans super kompetente kolleger.

Vi bliver tit kontaktet af deltagere fra vores polterabends, der efterfølgende har fået endnu mere blod på tanden og nu også ønsker en personaledag med teatersport og improvisation som teambuilding på deres arbejdsplads. Det er naturligvis også en mulighed: Læs mere på vores hjemmeside (link i infoboks). 

INFO

Pris: 2000  (+ evt. transport uden for Storkøbenhavn)

Varighed: 1½ time

Antal deltagere: Fra 6 personer og op efter

Hvor: Polterabend med teatersport og improvisation tilbydes i Storkøbenhavn - samt på resten af Sjælland mod dækning af transportudgifter. Firmaarrangementer med improvisation og samarbejde tilbydes i hele landet.

Køn og alder: Alle

Indhent tilbud idag

Improvisator.dk hjemmeside
Improvisator.dk tlf nr.
60 66 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier