Vest Afrikansk Dans - København

Længde
1 time
Deltagere
1 - 1000 personer
Pris pp. (inkl. moms)
3.000 - 50.000,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.600,-
Sted
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Vest Afrikansk Dans i København

Afrikansk Trommedans har spillet en afgørende rolle i stammekulturen og bidraget til at styrke båndene mellem medlemmerne af stammen - Den Afrikanske Tromme var Stammens HjerteRytme.

Afrikansk Trommedans har spredt sig ud over det Afrikanske Kontinent og vi er både stolte og henrykte over at kunne tilbyde Afrikansk Trommedans til din Polterabend i Københavns området m.m..

I dag bruges Afrikansk Trommedans stadig til skabelse af fællesskab og samhørighed og er oplagt til festlige begivenheder som fx. Polterabends. Afrikansk Trommedans skaber en fantastisk stemning og bringer både energi og varme fra fjerne himmelstrøg ind i dit sind. Afrikansk Trommedans er Passion, Livsglæde og Energi.

Vi danser, trommer og synger afrikanske sange. Vi har forskellige slags danse alt efter ceremonien, og der findes en kærlighedsdans, som stammer fra Ghana, der bruges til bryllupper, som vi gerne videreformidle til Jer.

Mit navn er Jibreel Addo Quaynor og jeg har danset det meste af mit liv. Jeg er uddannet i afrikansk traditionel og contemporary dans og sang på Art Center/Performing Art ved Legon Universitet i Ghanas hovedstad Accra. Jeg har undervist og danset med mange danskere i Ghana. Her i Danmark har jeg optrådt til utallige Polterabends, Fødselsdage, Shows etc.. Du kan se mine kommende optrædener på TV2 i "Danmark har talent 2016/2017". Jeg er meget pædagogisk i min undervisning og jeg er publikumvant. Jeg har et godt humør og spreder god energi.

Book en uforglemmelig Afrikansk Polterabend med Jibreel Addo Quaynor.

Pris:

1600,- kr for en lille times tid. Jeg har altid en afrikansk trommeslager med sig. Tilstedeværelsen af trommespil er uløseligt sammenflettet med dansen.

Jeg kan komme ud til Jer og optræde og undervise jer (+ transport til prisen).

Eller vi kan danse i dejlige grønne områder i København fx. Frederiksberg Have, Kongens Have, Nørrebro Parken, Fælledparken eller hvad der passer ind i Jeres program.

Jeg underviser i afrikansk trommedans på ugentlige hold på Nørrebro og optræder også til fødselsdage, børnefødselsdage, fester eller andre festlige begivenheder.

Indhent tilbud idag

Firma event?
West African Dance-Denmark hjemmeside
West African Dance-Denmark tlf nr.
53 88 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier