Vinsmagning - med tidl. danmarks- og europamester - København og Sjælland

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 50
Mindstepris (Inkl. moms)
2.900 kr.
Sted (Inde/ude)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Vinsmagning København og Sjælland

Flere og flere interesserer sig for vin - ikke bare at drikke, men at nyde, smage, lære og kunne tale om. Hvorfor ikke lade en polterabend indeholde en hyggelig vinsmagning, hvor ikke bare den kommende brud/gom - men alle deltagerne - får noget ud af det ved at smage nogle gode vine og lære mere om vinens spændende verden?

Temaerne kan være hvidvin, rødvin, Frankrig, Italien - eller hvorfor ikke Champagne! inkl. åbning med sabel? Foreslå gerne selv et tema - det meste kan lade sig gøre - også til andre lejligheder end polterabends - fx en smagning med vennerne/veninderne, et familie-arrangement eller firma-event?

Vi aftaler tid og sted, og jeg dukker op med vin og glas samt evt. mere specielt udstyr som duftbibliotek, blindsmagningsglas, karafler m.m.. Kan holdes såvel i det fri på et tæppe i en park, i en båd, i et privat hjem eller på en restaurant/lokaler I selv finder efter forudgående aftale.

Jeg fortæller usnobbet og indsigtsfuldt om vinens forunderlige verden afpasset det valgte tema og deltagernes ønsker og viden. Undervejs smager vi på og taler om vinene - typisk 5-6 forskellige i prisklassen 75-200 kr. - og får afdækket nogle af de mange myter, der eksisterer om vin. Vi afprøver via duftbibliotek om vi kan dufte forskel på jordbær og hindbær, trøffel og timian.

Pris

Prisen aftales individuelt og afhænger af hvor mange I er, hvor mange vine I ønsker at smage, hvilket tema / kvalitetsniveau I ønsker, samt sted og varighed.

Priseksempel: 10 deltagere, smagning af 5-6 vine i prisklassen kr. 75-200 : Fra kr. 2.400,-

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Jesper Hedegaard

Andre aktiviteter i samme kategorier