Vinsmagning - København og Sjælland

Mindstepris (inkl. moms)
2.400,-
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Vinsmagning København og Sjælland

Flere og flere interesserer sig for vin - ikke bare at drikke, men at nyde, smage og lære. Hvorfor ikke lade denne dag indeholde en hyggelug vinsmagning, hvor ikke bare den kommende brud/gom - men alle deltagerne - får noget ud af det ved at smage nogle gode vine og lære lidt om vinens forunderlige verden?

Temaerne kan være hvidvin, rødvin, Frankrig, Italien - eller hvorfor ikke Champagne!?

Vi aftaler tid og sted, og jeg dukker op med vin og glas samt evt. mere specielle remedier som duftbibliotek, blindsmagningsglas, karafler m.m.. Kan holdes såvel i det fri på et tæppe i en park, i en båd, i et privat hjem eller på en restaurant efter forudgående aftale.

Jeg fortæller om vinens forunderlige verden afpasset det valgte tema og deltagernes ønsker. Undervejs smager vi på og taler om vinene og får afdækket nogle af de mange myter, der eksisterer om vin. Vi afprøver via duftbibliotek om vi kan dufte forskel på jordbær og hindbær, trøffel og timian.

Pris

Prisen aftales individuelt og afhænger af hvor mange I er, hvor mange vine I ønsker at smage, hvilket tema / kvalitetsniveau I ønsker, samt sted og varighed.

Priseksempel: 10 deltagere, smagning af 5-6 vine i prisklassen kr. 50-200 : Fra kr. 2.400,-

Indhent tilbud idag

Jesper Hedegaard hjemmeside

Andre aktiviteter i samme kategorier