Wellness og behandlinger i hjertet af Nørrebro

Længde
1-2 timer
Deltagere
1 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
300 - 850,-
Guldbergsgade 25
2200 København Se på kort
Kontakt annoncøren

Wellness, ansigtsbehandling, hotstone massage m.m. København

I den populære og trendy Guldbergsgade på Nørrebro i København ligger hyggelige, anmelderroste Klinik Ecotrip. Her træder i ind i et univers af wellness og behandlinger for krop og sjæl, hvor der er plads til at bruden, gommen og vennerne kan forkæles.

Den hyggelige og hjemlige atmosfærer indbyder til at alle i selskabet kan nyde godt af vores ydelser. Om det blot drejer sig om et fodbad til vennerne eller den helt store pakke. Vi tilbyder dybdegående massage samt wellness behandlinger. Og som gruppe kan der skræddersyes pakkeløsninger som tilpasses jeres behov.

I Ecotrip lever vi ud fra et økologisk princip. Derfor vil du opleve at alle produkter er økologiske og hele indretningen i klinikken er second hand, genbrug eller fairtrade.

Pakke ex. 1: Bruden eller gommen forkæles. I vælger lige præcis den eller de behandlinger som i mener bruden/gommen har allermest brug for.

Pakke ex. 2: Bruden eller gommen forkæles og vennerne får fodbad med massage. I vælger hvilken eller hvilke behandlinger bruden/gommen skal ha. Imens får i hver især et fodbad med massage.

Der gives 10% på alle behandlinger med denne løsning (min. 6 personer).

Pakke ex. 3: Alle bliver forkælet. I vælger alle en valgfri behandling.

Der gives 15 % på alle behandlinger ved denne løsning (min. 6 personer).

Nogle af vores ydelser:Fysiurgisk Massage

Massage hvor der arbejdes i dybden, behandleren arbejder med focus på problemområdet, efter behov. Fysiurgisk massage lindrer spændinger og ubehag i kroppen.

Wellness Massage

Stress og jag lige op til bryllupet – wellness massage fører bruden ind i en helt anden verden, hvor sindet får en pause. Kroppen forkæles med varm olie og blide strøg og tryk, som skaber balance i krop og sind.

Hotstone Massage:

Varme lavasten skaber ro og balance for krop og sjæl og får dig til at møde verden som et helt nyt menneske.

De varme sten stryges over kroppen og trænger ind i muskulaturen for at gøre den afslappet og blød. Massagen kan enten være en wellness massage, det efterlader krop og sin i en meditativ tilstand. Eller der kan arbejdes yderliggere i dybden med kombination af fysiurgisk massage.

Ansigtsbehandling

Nogle hårde måneder med stress sætter sine spor. Disse spor kan sætte sig i form af fine linier og furer i ansigtet. Disse tegn kan ofte reduceres med en Økologisk ansigtsbehandling, hvor huden renses og fugtes og hovedbund, arme, nakke og ansigt masseres. Ved brug af gode olier af E-vitamin holdig argan olie genopretter man hudens celledannelse og du kan derved opleve at huden bliver mere elastisk, glat og fin. Behandlingen giver huden et nyt boost af energi.

Pris for ovenstående behandlinger: 90 min. 850,- - 60min. 600,- - 30min 350,-

Fodbad:

Ønsker hele eller dele af gruppen at nyde godt af vores ydesler er det perfekt at tilkøbe fodbad med massage. Behanndlingen har en varighed af 30 min. Først iblødsættes fødderne i varmt vand tilsat rensende og helende salt. Fødderne scrubbes for hård hud med pimpsten og derefter for døde hudceller med øko sukkerscrub. Fodbadet rundes af med dejlig fodmassage så i alle flyver af sted og er klar til en hel nat på dansegulvet.

Pris for fodbad: 300,-

 

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter i samme kategorier