6 Escape Rooms i Aalborg - hos FunCenter Aalborg

Tid
1 time
Deltagere
1 - 35
Pris p.p. (Inkl. moms)
199 kr.
Poul Larsens Vej 14 (Indenfor)
Aalborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

6 fede rum står klar med autentiske gåder og gode oplevelser

FunCenter har seks escape rooms Morderen, Fængslet, Ubåden, Junglen, Bunkeren og Boksen. Escape Rooms er udbryderspil hvor I skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk tænkning og en skarp hjerne for at få succes.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. De 6 rum, som vi selv har skabt, er med vidt forskellige temaer, så vi har virkelig strammet os an for at skabe en original og fed oplevelse.

Escape Rooms har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer, herunder også polterabender. Vi foreslår dog at aktiviteten vælges som noget af det første på dagen, da det kræver at man ikke er super beruset for at kunne løse opgaverne.

Man kan maks. være 5 personer i hvert rum, hvilket vil sige at et større arrangement vil blive delt ud i forskellige rum. Man har dermed mulighed for at lave lidt konkurrence om hvilket hold der løser deres rum først, og måske endda bytte rum efterfølgende, så man virkelig kan se, hvem der er bedst. Vores escape rooms er ikke fysiske eller skræmmende så alle kan være med, inkl. gravide deltagere. Rummene varierer i sværhedsgrad, så vi kan finde de rum der passer bedst til jeres gruppe.

Vi har derudover mange andre aktiviteter at vælge i mellem og kan planlægge alt fra få timers underholdning til heldags arrangementer. Vores gode anmeldelser taler for sig selv, vi er Aalborgs fortrukne polterabend location også ligger vi kun 2 km fra centrum. I kan med fordel kombinere jeres besøg i vores Escape rooms med enten Eventhallerne, Paintball, Lasergame og Kajak Polo. Lav f.eks. en pakke med Escape rooms og en tur i vores eventhaller med Lokums ræs, FunAnimals, Wipeout mv.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til FunCenter Aalborg

FunCenter Aalborg:
FunCenter Aalborg Tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra FunCenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier