Escape Rooms i Aalborg - hos Funcenter Aalborg

Længde
1 time
Deltagere
1 - 5 personer
Mindstepris (inkl. moms)
649,-
Poul Larsens Vej 14
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

2 Fede rum står klar med plads til 5 personer i hver! 

Hos FunCenter Aalborg er det nu muligt at prøve hele 2 Escape Rooms – Morderen og Fængslet. Escape Rooms er udbryderspil hvor man skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk tænkning og en skarp hjerne at få succes.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. De 2 rum, som vi selv har skabt, er med fængselstema og detektivtema, og selvom disse ikke er ukendte i Escape Room sammenhæng har vi strammet os an for at skabe en virkelig original og fed oplevelse.

Escape Rooms har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer, herunder også polterabender. Vi foreslår dog at aktiviteten vælges som noget af det første på dagen, da det kræver at man ikke er synligt beruset. 

Escape Room “Morderen”

Her bliver I taget med direkte tilbage til 70erne hvor I med samarbejde skal finde frem til seriemorderen der huserer i Aalborg. Rummet er fyldt med gamle møbler, billeder og objekter som kan sætte fantasien igang og føre jer tilbage til en anden tid.

I bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor. I vil blive mødt af et super gennemført miljø, så i for alvor kan leve jer ind i historien og finde frem til morderen mens tiden tikker!

I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke vil han være over alle bjerge. 

Escape Room “Fængslet”

I Fængslet vil i for alvor blive sat på prøve i cellen, som byder jer velkommen i bedste Alcatraz stil. Her har i 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde hvis det skal lykkes.

Rummet byder på en masse klassiske elementer, og elsker i thrillere og fængselsfilm er dette Escape Room et sikkert hit! I vil blandt andet støde på gamle fængselsmøbler, kæder, fangedragter og en række udfordrende gåder og opgaver som kan få selv de skarpeste hjerner på overarbejde.

Lykkes i med opgaven kan i ånde lettet op og flygte ud i friheden, men pas på i ikke ender med at overnatte.

Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Alcatraz stil er dette rum lige noget for jer!

Escape Room priser

Her er tale om en samlet pris, og IKKE en pris pr. person

Søndag til torsdag - 649 kr. (samlet pris - maks 5 pers. i hvert rum)

Fredag og lørdag -  799 kr. (samlet pris - maks 5 pers. i hvert rum)

Husk at vi også strå klar med en lang række andre aktiviteter som 4 store Eventhaller, Paintball, Lasergame, Virtual Reality og meget mere som i med fordel kan kombinere besøget i vores Escape Rooms med! Vi glæder os til at byde jer velkommen med verdens største high-five og verdens fedeste oplevelse!

Indhent tilbud idag

Firma event?
Funcenter Aalborg hjemmeside
Funcenter Aalborg tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier