Escape Rooms i Aalborg - hos Funcenter Aalborg

Længde
1 time
Deltagere
1 - 5 personer
Pris pp. (inkl. moms)
Kontakt os
Mindstepris (inkl. moms)
649,-
Poul Larsens Vej 14
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Escape Rooms hos FunCenter Aalborg

3 Fede rum står klar med autentiske gåder og gode oplevelser

FunCenter har tre escape rooms Morderen, Bunkeren og Fængslet. Escape Rooms er udbryderspil hvor I skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder inden tiden løber ud. Her kræver det både samarbejde, logisk tænkning og en skarp hjerne at få succes.

Konceptet er yderst populært, og hos FunCenter har vi gjort vores ypperste for at vores rum kan måle sig med de bedste. De 3 rum, som vi selv har skabt, er med fængselstema, bunkertema og detektivtema, vi strammet os an for at skabe en virkelig original og fed oplevelse.

Escape Rooms har taget verden med storm, og er det perfekte valg til næsten alle typer af arrangementer, herunder også polterabender. Vi foreslår dog at aktiviteten vælges som noget af det første på dagen, da det kræver at man ikke er super beruset for at kunne løse opgaverne. Vores escape rooms er ikke fysiske og alle kan være med. 

NYHED - Udendørs escape game

Prøv vores udendørs Escape game som tager jer på en 2 km. gåtur rundt omkring den "forladte" bygning, ved siden af FunCenter hvor i skal løse opgaver og gåder.

Vi planlægger alt fra få timers underholdning til heldags arrangementer. Vores gode anmeldelser taler for sig selv, vi er Aalborgs fortrukne polterabend location også ligger vi kun 2 km fra centrum.

I kan med fordel kombinere jeres besøg i vores Escape rooms med enten Eventhallerne, Paintball, Lasergame, Skydebane og Kajak Polo

Indhent tilbud idag

Funcenter Aalborg hjemmeside
Funcenter Aalborg tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier