Paintball indendørs hos FunCenter Aalborg

Længde
1-2 timer
Deltagere
6 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
149,-
Poul Larsens Vej 14
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Paintball hos FunCenter Aalborg

Book tid til et fedt paintballarrangement hos FunCenter i Aalborg på vores store indendørs paintballbane

Tag kampen op på vores store paintballbane hvor du ikke skal tænke på dårligt vejr og duggede masker - på vores indendørsbane skinner solen altid. Er der en person i selskabet, som skal have lidt ekstra opmærksomhed og “kærlighed”, har vi en lækker lyserød kanindragt klar, perfekt til polterabenden! 

Vi har i 2019 ombygget hele den indendørs bane, som nu både byder på flere niveauer, større dækninger og mange flere fede spilmuligheder!

Et paintballarrangement tager enten 60 eller 90 minutter, inkl. omklædning, instruktion og betaling. Prisen er inkl. alt nødvendigt udstyr; kedeldragt, SWAT hood, handsker, paintball- sikkerhedsmaske og paintballgevær. Bliver du skudt meget tæt på, kan paintball kuglerne godt lave et mærke. Er du bekymret for at det gør for ondt, eller gider du ikke have blå mærker, har vi sikkerhedsveste så du ikke kan mærke kuglerne. Her kan alle være med!

For at give vores gæster mulighed for at variere, hvilken type paintballkrig de vil have, har vi lavet nogle forskellige spilsetups. Vi tilbyder bl.a. Team Deathmatch, Capture The Flag, King Of The Hill, Kaninjagten og meget mere. I er også mere end velkomne til at finde på jeres eget spil, så længe det ikke er alle mod instruktøren.

Vi holder igennem hele arrangementet styr på hvor mange kugler i hver især har brugt, og betalingen klares derfor altid efter arrangementet når i ved hvor mange kugler i har brugt. 

Husk at i med fordel kan kombinere jeres besøg på Paintballbanen med nogle af vores andre fede aktiviteter som vores 4 store Eventhaller, Lasergame, Escape Rooms, eller noget helt andet så i kan få endnu mere sjov i løbet af dagen!

Paintball priser

Priserne er pr. person – I betaler for min. 6. personer.

60 min - 149 kr. pr. person inkl. 50 kugler fra start 

90 min - 199 kr. pr. person inkl. 50 kugler fra start 

Ekstra kugler

50 kugler 50 kr.

100 kugler 85 kr.

Krigsførelse kan godt blive en svedig affære, så derfor har vi anlagt lækre omklædningsrum med bad, bænk og skabe til tøjet. Tag gerne håndklæde og ekstratøj med, så du ligner en filmstjerne, når den legendariske tur skal fortsætte andetsteds efter Paintball.

Vil I spise mad efterfølgende, er det intet problem. Vi har et lækkert café/barområde der koster jer præcis 0,- kr. Men husk at ring til os og fortæl, at I skal bruge det i forvejen så vi kan reservere bordet til jer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen med højt humør og verdens fedeste oplevelse!

Indhent tilbud idag

Funcenter Aalborg hjemmeside
Funcenter Aalborg tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier