Pakkeløsning

Masser af steder med pakkeløsning til polterabend og events over hele Danmark i denne kategori.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Pakkeløsning til polterabend og firma events

Her finder du den korte, nemme og måske billige vej til en uforglemmelig dag. De mange event- og actioncentre vi har, tilbyder alle pakkeløsning til polterabend og andre grupper, så både det fysisk udfordrende/actionprægede og det sjove kan foregå på ét og samme sted.

Rigtig mange vil også gerne slippe lidt nemt om ved det med at arrangere en personaledag eller event for familien eller vennerne. Men det behøver det bestemt ikke blive hverken en kedelig eller dårlig dag af! Der er nærmest ingen ende på de vidt forskellige former for underholdning og forlystelser de forskellige eventcentre kan tilbyde. Der er alt fra det klassiske som paintball, lasergame og gokart til det spøjse lokumsræs, bumper ball, kænguroboksning m.m.

En helt ny genre, som findes mange af de steder, som tilbyder billig pakkeløsning, er bungee aktiviteter. Bungee konceptet går ud på, at man er hægtet fast til en elastik,  som man strækker ud ved det som legen går ud på. Det vil sige at der er rigtig megetmodstand, så man skal kæmpe sig frem i bungeerun, til man ikke kan komme længre og så pludselig svirper elastikken én baglæns tilbage i ukontrolleret koldbøtte stil, som ofte får folk til at se virkelig sjove ud på "tilbagetoget".

Pakkeløsning København

Pakkeløsning betyder at alt skal foregå ét sted eller et samarbejde, hvor flere aktiviteter udbydes samlet, som regel for at få en bedre pris på de aktiviteter man gerne vil opleve. Så formålet er billig pakkeløsning til firmaarrangement, herretur, sportsklubber eller hvad gruppen nu kan være

Pakkeløsning Århus

I Århusområdet finder du billig pakkeløsning i Brande og Malling og også inde i selve Århus by. Check de forskellige steder og se lige nøjagtig hvilke oplevelser du søger. SKAL der være svævebane eller f.eks.  rappelling med, er det klart at der ikke er så mange valgmuligheder, men alle kan finde både spænding, fart og sjove løjer.

Pakkeløsning Aalborg

Omkring Aalborg ligger der flere actioncentre som til byder alt fra lerdueskydning, fiskesø, vinsmagning /ølsmagning og paintball til de vilde gags i griner afdelingen med lokumsræs, gladiatorkamp, sumobrydning osv. Priserne varierer alt efter hvilke aktiviter du gerne vil kombinere og hvor lang tid din gruppe skal være hvert sted.

Pakkeløsning Odense/ Pakkeløsning Fyn

Der er en spændende ny klatrehal i Odense og der er reball, paintball, mega bordfodbold m.m. hos Odense Paintball.

Pakkeløsning Sønderjylland

Også her skal du ikke lede forgæves - faktisk er der her i Bylderup Bov et af Danmarks største og bedste actioncentre. Det fortæller jeg mere om senere eller klik på deres annonce og stik derfra lige forbi deres hjemmeside og se ALT, hvad de byder på.