Gladiatorkamp

Gladiatorkamp er en opsætning, hvor to personer kæmper mod hinanden på forhøjede elementer, hvor det gælder om at banke den anden ned med en plastik kølle, så ingen får skader.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Gladiatorkamp på eventcentre

Gladiatorkamp København finder du på et eventcenter i Rødovre,  på Refshaleøen og som en del af femkamp hos Frk. Birgers Kajakpolo på Amager, men også flere andre steder i byen.

Gladiatorkamp kan du også finde på eventcentre over det meste af landet. Du kan finde gladiatorkamp Odense hos eventcentret Odense Paintball på Fyn.

Gladiatorkamp Jylland

Du kan også finde gladitor kamp i Aalborg og Århus i Jylland, hos Fun and Action i Grinsted og i actioncenteret Skive Gokart. Her kan man som altid i eventcentrene købe gladiatorkamp som del af en pakkeløsning. Horsens Eventcenter har også gladiatorkamp, som del af deres mange sjove og underholdende aktiviteter i pakkeløsninger.

Gladiatorkamp Sønderjylland

Hos Paintball Deluxe i Sønderjylland, som har et overflødighedshorn af forskellige spænde og udfordrende aktiviteter, finder du også mulighed for at dyste i gladiatorkamp.

Hvorfor er gladiatorkamp så sjovt og populært?

Det er jo altid sjovt at konkurrere på tomandshånd, altså én mod én, så det er nemt at være den glade vinder og vinderglæden skal ikke deles med et helt hold.

Der er også noget spændende og dragende ved det historiske, hvor store, flotte og stærke mænd i romerriget kæmpede mod hinanden ofte til døden i den store arena. En gladiator var en helt og blev beundret af det publikum, som kunne sidde i sikkerhed og nyde slagsmålet mellem krigerne / gladiatorerne. Det var underholdning på en tid, hvor der ikke var fjernsyn og andre moderne underholdningsformer.