Rodeotyr

Vi har mange steder i Danmark, hvor du kan tage ud og prøve den aktivitet. Iført cowboyhat og John Wayne attitude gælder det om at sidde længst på den vilde tyr. Der er altid mulighed for at indstille dyret på forskellige hastigheder, så alle har mulighed for at dressere den.
Yeeeeeh.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Rodeotyr - København og hele landet - hold nu godt fast

Vis os hvad du kan - og bare rolig, de dygtige instruktører skal nok få dig hel og "sikkert" ned igen.

Tyren står på en stor sikkerhedspude, hvor de høje sider sikrer at man ikke kan falde ud.

Nu har du muligheden for at tæmme den vildeste tyr. Deltagerne sætter sig op på flotte rodeotyr, som først roterer langsomt og gradvist accelererer. Til sidst vil selv den mest rutinerede cowboy falde af og lande trygt og sikkert på den store sikkerhedspude

Tyren har indbygget flere programmer, så I kan lave jeres egen konkurrence, og se hvem der kan blive længst tid på tyren, og derved få den bedste tid. Vores rodeotyr har elektronisk tidtagning med både den aktuelle tid og dagens bedste tid. Så når dagen er slut kan I krone dagens "rodeokonge" eller "rodeodronning".

Som et ekstra plus, kan man mange steder med rodeotyr sørge for, at tyren kører nøjagtig samme program for alle gæster. Der er flere sværhedsgrader, så er der en konkurrence hvor I synes at deltagerne skal inddeles i sværdhedsgrader, kan dette også lade sig gøre. - Så er der ingen der kan sige at f.eks. kammeraten eller kollegaen havde det nemmere :-)

Er rodeotyr nu også så sjovt?

Ja, det er bare en griner klassiker fordi man tror det er så let, men det er det faktisk ikke. Rodeotyr er et superindslag ved alle begivenheder - og super underholdning for såvel deltagere som tilskuerne. I får jeres livs oplevelse, og en rigtig herlig dag med store smil ;)

Hvis der er noget, som kan sætte gang i festen, er det en rodeotyr, der ser rødt. Her får folk brug for alle deres ben – og armmuskler, men vigtigst af alt, vil de i den grad få brugt deres lattermuskler. Så tag tyren ved hornene – og hold rigtig godt fast. Rodeotyre er ikke kun en sjov oplevelse for dem der tager turen, men også til stor morskab for tilskuerne - bestil din rodeotyr, og få det store smil frem - ihvertfald hos tilskuerne.

Rodeotyr kan varrieres med andre udformninger som rodeodildo, rodeorensdyr, rodeogris osv

Der er rigtig mange som har lavet variationer af en rodeotyr og du ser både rodeodildo, rodeorensdyr og rodeogris rundt omkring i landet hos eventcentrene. Lad os sammen tage rodeotyren ved hornene, så får i den sjoveste oplevelse.

Rodeotyr udlejning

Rodeotyren kan opstilles både inde og ude. I bestemmer hvor det skal være, for nogen lejer dem ud til din polterabend eller firmafest. Både Randers Event og Udlejning og Horsens Eventcenter leverer Rodeotyr og flere andre af de sjove aktiviteter som Gladiatorkamp, Lokumsræs, Bungeerun, Sumobrydning m.m.

Rodeotyr København

I københavnsområdet kan du finde pakkeløsninger med rodeotyr på Refshaleøen hos Paintball arena og i Rødovre hos Superevent. Du kan ikke finde rdeotyr København på Rådhuspladsen med mindre du lejer den et sted, men også i Dragør hos Shoot to Thrill kan I dyste i rodeotyr og se hvem, der holder sig længst i sadlen.

Udenfor København på det øvrige Sjælland finder du rodeotyr Næstved blandt Næstved Eventcenters mange andre sjove aktiviteter.

Rodeotyr Nordjylland

Rodeotyr Aalborg

I Nordjylland er der to eventcentre som også har denne aktivitet: Koldkærgård og FunCenter i Aalborg. FunCenteret har 4 haller til alverdens fede aktiviteter, hvor der er mulighed for grin på mange, mange måder. Koldkærgår Ranch kører også lerdueskydning, paintball, øl og vinsmagning med mere.

Rodeotyr Midtjylland

Så kommer vi til Horsens rodeotyr i Horsens Eventcenter og Silkeborg rodeotyr hos Gi Den Gas Pallads. Mulighederne er mange - selv i Hensvig ved Grinsted hos Fun and Action kan du blandt deres mange tilbud også finde den klassiske rodeotyr. Randers har det også sammen med lokumsræs og alle de andr skønne aktiviteter. Hos Randers rodeotyr er pladsen endda med et flot cowboy baggrunds vægmaleri til at skabe den helt rigtige stemning i tegneseriestil. Fedt center på grund af alle udsmykningerne.

Rodeotyr Sønderjylland

Næsten ligegyldigt hvilken aktivitet du søger finder du den hos Paintball Deluxe. De har ikke en særskilt annonce her med det, men søg på paintball og find Paintball Deluxe i Bylderup Bov.