Sumobrydning

En brydekamp i sumodragt er super morsomt, også for tilskuerne. Nedkæmp dine kammerater - hvis du kan holde balancen, og hvis du kan holde op med og grine. Find her eventcentre over hele landet, som tilbyder sumobrydning og udlejning af de mega tunge sumodragter, så I kan dyste hjemme hos jer selv på græsplænen.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Sumobrydning i København, Århus og Odense - også Sumodragt udlejning

En brydekamp i sumodragt er super morsomt, også for tilskuerne. Nedkæmp dine kammerater - hvis du kan holde balancen, og hvis du kan holde op med og grine.

Er der en sumobryder gemt i dig – Find ud af det ved at træde ind i ringen. Sumobrydning er en gammel kampsport fra østen med ældgamle traditioner som alle nu har mulighed for at prøve kræfter med.

Du iføres en stor dragt på 12 kg der får din krop til at lige en rigtig sumobryder fra Japan og en skumhjelm med en hestehale. En dragt som man påfører sig, og med et er man af en hel anden dimension. Størrelsen i sig selv gør, at det er svært at bevæge sig. Man ligner en sumobryder i udseende og bevægelse. Så er du klar til at bryde med din modstander.

Hvad går sumobrydning ud på?

 Man deltager i hold, hvor én fra hvert hold stiller op til kamp. Efterfølgende skifter dragten deltager og nye kampe er i gang. Det gælder nu om at skubbe og vælter hinanden rundt i ringen. Kampene er korte og intense, det gælder om at få modstanderen i gulvet eller at skubbe ham uden for ringen. 

Der er altid dommere der søger for en fair kamp. For at vinde i sumobrydning skal modstanderen have begge fødder udenfor den røde cirkel eller ligge på jorden med kroppen. Du kan vælge at bruge dine muskler og trække, hive, skubbe for at vinde. Eller du kan bruge list og overrumple din modstander med at stå fast eller dreje så din modstander is tedet for at brage ind i dig, vælter forbi og pludselig står eller højest sandsynlig ligger udenfor cirklen.

Arenaen udgøres af en 4×4 meter skummadras, så du lander blødt, hvis din modstander skulle overrumple dig. Der er bestemt ikke nemt at komme op igen, hvis du først er faldet fordi dragten er er sine 12 kg tung, men det er til stor morskab for alle de andre :) Alle kan være med uden at komme til skade. Dragterne er godt polstret, og man kæmper barfodet eller i strømpesokker. Nogle steder har de også et junior-sæt til de små, anbefalet alder 8-16 år. Man drømmer ikke om hvor hårdt det er, før man står iført sine 12 kg og skal starte sit første slag. Det koster virkelig kræfter. De ægte sumobrydere, som ser fede ud, er de rene muskelbundter. Det er totalt sexet i Japan at være sumobryder. Mange kvinder sværmer for de store mænd, som i vores øjne måske ser mere fede ud end "fit for fight", men der tager man fejl!

Skal der ske noget anderledes til din fødselsdag, børnefødselsdag, polterabend, familiefest, firmafest eller fest med venner eller kollegaer? Så besøg et eventcenter eller lej nogle sumodragter, og få en uforglemmelig og sjov dag.

Sumofodbold

Nogle steder kan du også opleve en udvidet aktivtitet med sumodragterne på. F.eks. hos Næsved Eventcenter har de lavet sumofodbold, hvor man har sumodragterne på og så gælder det ellers bare om at få scoret nogle mål!! Mange af eventcentrene har også sumostafet hvor det gælder om enten at løbe om kap eller kommer igennem en forhindringsbane med dragterne på. Super sjovt at se på, husk endelig at filme og tage masser af billeder. Annoncerer stederne ikke desideret med det, spørg om de laver det, hvis du synes det lige vil prikken over I´et at spille fodbold, når man nu alligevel har sumodragt på...

Sumo udlejning /sumodragt udlejning

Horsens Eventcenter og Randers Event og Udlejning har suodragter til udlejning. Sumodragt udlejning København finder du hos Eventfactory, som var de første i Danmark til at bringe denne usædvanlige event opfindelse til landet.

Sumobrydning Nordjylland

Er der sumobrydning i Thisted ved Thy? Ja, Hos Nordvestjysk Paintball i Thisted kan du både opleve sumobrydning på stedet,men du kan også leje dragterne og dyste hjemme i haven i firmaets kantine eller hvor du har brug for det

Sumobrydning Midtjylland / Jylland

Hos Midtjysk Event I Give har de ikke bare sumobrydning, men laver det også som sumostafet eller kapløb i sumodragter. Tag ikke fejl. Det er virkelig en udfordring at løbe med en 12 kg tung sumodragt på. Udholdenhed er en dyd her! Men du finder sumobrydning hos næsten alle de midtjyske eventcentre, Skive, Horsens, i Århus flere steder, men også som sagt i Grinsted, Silkeborg, Randers osv. Søg og du skal finde. I Silkeborg er det stedet GidenGas Palads der også har sumobrydning.

Lige præcis sumobrydning Århus finder du hos Eventhall og Battlearena og der er et sted ude i Malling. Om man kæmper mod hinanden ifysisk brydekamp, laver kapløb eller bruger sumodragterne til sumofodbold er afhængig af temperement og eventcenterets muligheder. De fleste steder er meget åbne for nye ideer og regler for netop din konkurrence.

Sumobrydning Odense på Fyn.

Vil din gruppe opleve sumobrydning i Odense til jeres polterabend er et af stederne, , der kan tilbyde dette: Odense Paintball. Foruden paintball har de nemlig også en læntere række af de mange andre sjove aktiviteter man kan lave, hvis man ikke lige er til det med de blå mærker efter paintball. Foruden sumobrydning, som jo kan bruges på mange måder har de også mega bordfodbold m.m