Bumper balls

Bumper Ball eller Bubble Football, som nogen kalder det, er det nyeste og sjoveste, der er opfundet til underholdning med fysisk udfoldelse i mange år. Bumperz blev bragt hertil af firmaet Funballz og har gået sin sejersgang gennem hele landet. Prøv det - det fortryder du ikke. Det er mega sjovt.

Prøv også:

Bumper Balls i København Bumper Balls i Vejle Bumper Balls i Århus Bumper ball I Odense

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Bumperball eller Bubble fodbold / football i København og resten af Danmark

Bumperball til polterabend, blå mandag en sjov personaledag osv

Bumperballs er en slags kæmpe plastik bold, som man tager på, så den dækker overkroppen og armene, som er inden i "ballonen". Benene er dog helt frie, så man kan spæne rundt, som om intet er anderledes. Beskyttet af boblen er det så, at folk kan spille bubble fodbold / bubble football og meget andet sjovt. De kan bumpe ind i hinanden og skubbe hinanden om kuld på de vildeste måder - uden at folk slår sig. De klovnede typer kan kaste sig rundt og lave en masse gøgl, som for tilskuerne kan være så mega meget sjovt at kigge på.

Find alle de steder i Danmark, hvor vores mange aktører tilbyder Bumper Ball, denne stadig nyeste og hylende morsomme aktivitet. Vi har bumperball eller bubble soccer i Århus, Odense, Silkeborg, Aalborg, Vejle, Kolding, Esbjerg, Grenå, København m. fl. Check også eventcentrene, for mange af dem har nu fået bumperball, så man kan købe en pakkeløsning med flere aktiviteter og derfor bruge hele dagen der, så der ikke skal bruges tid og penge på alt for meget transport mellem forskellige aktiviteter. Det gør jo ikke noget, hvis man kan arrangere en inspirerende og sjov polterabend på en nem måde og uden det koster en bondegård.

Bumperball Nordjylland: I Nordjylland kommer en af bubble fodbold aktørerne ud til folk og sætter aktiviteten op, hvor folk gerne vil opleve dette nye fænomen på egen krop. Det eneste I så selv skal stå for er at have en god græsplæne at lave bumper ball på. Arrangøren sørger for resten.

Til Bumperball / Bubble Football Odense på Fyn er der også flere firmaer, der tilbyder aktiviteten. Så kan den ene ikke lave Bumper Fodbold lige nøjagtig, når du ønsker det, ja så har den anden måske en ledig tid lige netop der, hvor du gerne vil have Bubble Soccer med i jeres dagsprogram.

Bumperz

Lidt historie om bumper fodbold som nogen også kalder det. "Bumperz" var den aller første betegnelse for denne vitterligt sindsygt sjove aktivitet og det blev den så lanceret som: Bumperz. Det var firmaet Funballz, som fandt på denne unikke event og navnet Bumperz. De var også hurtigt kvikke nok til at få navnet varemærkeregistreret, så ingen andre kunne bruge dette ord uden at blive hevet i retten. Funballz vidste nok ikke da de startede, at det ville blive det største aktivitetshit i 2013, men det gjorde det.

Men når noget er så populært, som det blev, er det svart at holde det for sig selv. Så kom der flere til og så kunne man ikke bruge navnet bumperz for aktiviteten, for det var jo et registreret varemærke, så aktiviteten skulle have et neutralt navn, som ingen havde rettigheder på og derfor er der opstået alle de mange andre ord, som folk bruger for at beskrive aktiviteten.

Bumperz blev oprindelig lavet i Kina, men Kristian, som er hjernen bag, fandt ikke den kinesiske model høj nok i kvalitet, så nu laves de faktisk på en fabrik i Danmark. Et rigtigt iværksætter eventyr:-) Så bumperz har fået mange andre navne, hvor bumperball, bubble fodbold og bubble football er nok er blevet de mest populære.

Der er Bumperz i alle byerne

Så kast alle hæmninger og kast jer ud i den sjove bumper ball aktivitet, som startede i Århus, men nu findes over alt. Der er selvfølgelig også kommet en bumperz til børn model. Så nu kan også børn opleve dette virkelig, virkelig sjove univers.

Så se at komme ud på grønsvæen, få den Bumperball på og kom i gang med at dyste med vennerne, kollegaerne eller bare hele familien.