Mega Bordfodbold

Mega bordfodbold, Human Table Football eller bare Human Football / Menneske Bordfodbold er alt sammen det samme og en virkelig underholdende aktivitet.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Find her Mega Bordfodbold, Menneske Bordfodbold i København på Sjælland, i Jylland og på Fyn

Mega bordfodbold er lavet som en slags kopi af spillet på et brædt kaldet bordfodbold. Der er nogle spillere på nogle stænger og der er 2 hold, der spiller "fodbold" mod hinanden på spillebordet og det handler så selvfølgelig om at få bolden i modstandernes mål. I Mega Bordfodbold bliver spillerne  så bundet fast på nogle stænger, så de får de same placeringer som i bordfodbold eller bare bundet til nogle snore på tværs af banen. Dvs de kan ikke frit løbe rundt på banen, men skal sparke til bolden, når den lige kommer forbi dem.

Mega bordfodbold / Menneske Bordfodbold er et relativt nyt spil, men har dog været her så længe at næsten ethvert eventcenter med respekt for sig selv også har en eller anden udgave af Human Tablefootball. Det lyder måske ikke af så meget, men det er virkelig sjovt at spille på den måde, fordi folk, der ingen fodboldforudsætninger også kan væremed. Man skal ikke løbe mange kilometer på en bane og der sker så mange overraskende ting, at folk som regel er flade af grin, når bare har spilet en kort stund. Både piger og drenge synes det er sjovt og det egner sig også til familie aktivitet, fordi man jo ikke kommer tæt på hinanden, hvor de store og stærke ville tromle de mindre.  De helt små kan selvfølgelig ikke spille Human Football.

Er mega Bordfodbold nu også så sjovt, som de siger?

Ja, det er det faktisk fordi der opstår så mange ukendte og sjove situationer, fordi man er bundet fast og har begrænsede muligheder. Det er også sjovt fordi alle kan være med og være centrum for latteren. Det er ikke den med den store erfaring med almindelig fodbold, der stjæler hele billedet, fordi præmisserne er nogle helt andre, hvor deres kondi ikke giver dem fordele osv. Det er også et fedt spil mega bordfodbold / human football fordi er man jo bundet til stedet, så man bliver ikke hele tiden tacklet af holdets bisse og selv den mere klodsede kan jo finde ud af at sparke til en bold, når den alligevel kommer forbi. Det er derfor en virkelig sjov aktivitet til firma arrangementer, hvor folk fra meget forskellige afdelinger, med meget forskellige kompetencer skal more sig sammen. Også fedt koncept til familetur og fødselsdage med flere aldersklasser repræsenteret lige fra onkel Åge til bedstefar og en teenage dreng.

Mega Bordfodbold København

I København har vi mindst 3 eventcentre som har Human Football /Human Table Football / Menneske Bordfodbold og de spreder sig over Amager, Dragør og Rødovre. Når det er eventcentrene, der har mega bordfodbold, er der alle tre steder mulighed for at holde en rigtig action polterabend, fordi der også er paintball og/eller mange andre sjove aktiviteter. Det er nemt at tilbringe en halv eller hel dag der uden at komme til at kede sig. Mega bordfodbold er bare en af de nyere aktiviteter i rækken af nye gimmics.

Human Football / mega bordfodbold i Jylland

I Jylland tilbyder vi Mega Bordfodbold / Menneske Bordfodbold fra tæt på Åbenrå i Sønderjylland over Outrup ved Esbjerg, som foruden det populære Human Football også har BoCart, som man ikke finder så mange steder. Så bevæger vi os gennem Hegnsvig, Skive, og Horsens, Randers og ender i mega bordfodbold Århus.

Er der også mega bordfodbold i Nordjylland?

Ja, da. Du går ikke forgæves efter human football hverken omkring Aalborg eller Lemvig. Eventcenteret i Lemvig er også dem, der har de fedeste amfibiekøretøjer, rapelling, paintball med mere. Så er man til de fedeste terraingående køretøjer også foruden mega bordfodbolden, kan det godt betale sig at køre lidt ekstra kilometer til Lemvig.

Human Football / mega bordfodbold Odense på Fyn

Om vi også har Human football i Odense? Ja, selvfølgelig har vi det. Der er Mega Bordfodbold på Fyn i Odense bl.a. et actioncenter i Odense Paintball, som har haft dette i mange år og det er stadig super populært kombineret med andre aktiviteter som reball, paintball osv.