Eventcenter

Piger vælger ofte noget andet end mændene. Fortæl derfor når I booker, hvilken type gruppe I er. Så vælger stedet en instruktør, der er god til sætte den helt rigtige stemning for netop jeres gruppe og dens forventninger. Er det en herretur eller 20 bogholdere, der skal dyste i noget så grineren som lokumsræs - Ja, så skal instruktøren være en god og dygtig menneskekender for at få det hele til at køre på skinner. Hvor høj skal stemningen være og hvilke typer vittigheder duer her?

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Minimum ét Eventcenter næsten alle steder i Danmark.

Et Eventcenter udbyder et hav af de sjoveste aktiviteter så som Bumper Ball, Lokumsræs, Gladiator kamp osv. Desuden har de selvfølgelig nogle af de mere fart prægede og spændings skabende aktiviteter som Gokart, ATV, miniracing og måske megagrineren lokumsræs.

Et eventcenter har også ofte mere sports prægede aktiviteter som bueskydning, klatrevægge og skydning.

Nogen søger de grænseoverskridende oplevelser, mens andre er mere til sjove aktiviteter, som bringer smilet frem og får de brede grin til sprede sig. Atter andre er stærkt fokuseret på konkurrence og vinder mulighederne. Det er derfor vigtigt at instruktørerne er gode menneskekendere, så hver gruppe får lige det de søger.

Er du på jagt efter noget helt bestemt bliver du nød til at checke alle Eventcentrene i dit nærområde.

Det gode ved et Eventcenter er, at det har mange aktiviteter, så det kan imødekomme både firmaer, der leder efter teambuilding opgaver og andre firmaer som skal holde et anderledes jubilæum. Mange holder også personaledag på et Eventcenter, fordi der er så mange muligheder at alle kan opleve noget sjovt. Blå mandag er også et top hit at holde i et Eventcenter.

Fordele ved Eventcenter valget til dit arrangement

Det gode er jo, at et Eventcenter kan tilbyde heldags arrangementer og pakkeløsninger på alle planer, så også mindre selskaber kan få f.eks. en billig polterabend pakkeløsning. Billigere og sjovere end hvis de skulle bruge en masse tid og penge på transport mellem alle mulige forskellige aktiviteter i og uden for byen.

Vi har meget mere end ét Eventcenter i hver landsdel. Så alle i Aalborg, Århus, Thy, Randers, Lemvig, Outrup, Slagelse, Silkeborg, Skive, Næstved Odense og selvfølgelig København, kan finde et sted at holde et spændende og sjovt arrangement. På et Eventcenter er der som oftest også mulighed for at få både mad og drikke. Enten har Eventcenteret en cafe eller de tilbyder grill selv faciliteter med borde og bænke til medbragt mad. Nogle eventcentre har en rigtig restaurant, så de kan afholde større spise arrangementer og konference lignende arrangementer - så endda med en super sjov aktivitetspause i løbet af dagen.

I tilfælde af regn

Nogle Eventcentre har både indendørs og udendørs aktiviteter, så hele arrangementet ikke skrider, hvis vejret bliver dårligt. Der er derfor på eventcentre ofte mulighed for en plan B og det er jo super lækkert at være helgarderet, når har hele firmaet ude på personaledag eller man har arrangeret en polterabend for sin bedste veninde eller ven. En polterabend holdes jo kun én gang, så den SKAL være vellykket og "sidde i skabet".

Eventcenter København /Eventcenter Sjælland

Selv en storby som København har decideret eventcentre indenfor HT området - i hvad man kunne kalde Storkøbenhavn. Der er et eventcenter på Refshaleøen. Ja, faktisk hele 3 x Eventcenter på Amager. Der er både et kæmpe center i Dragør og et i Kastrup og et på Refshaleøen. De har alle rigtig mange af de sjove aktiviteter. Men I finder også paintball, bueskydning, mega bordfodbold osv. B&W hallerne er også på med rapelling, klatring og bigswing - de virkelig heftige aktiviteter til adrenalinjunkierne.  Go Monkey kan jo også kaldes et eventcenter, da de har mange klatrebaner og muligheder i mange sværhedsgrader. I Rødovre er der også et eventcenter, så ingen skal lede forgæves efter en oplevelsesrig dag på denne side.

Indenfor Eventcenter Sjælland har vi både det store Næstved Eventcenter og Kragerup Gods med fantastiske klatremuligheder.

Eventcenter Midtjylland

Ja, Midtjylland er et stort område, så her har vi selvfølgelig en lang række eventcentre. I Randers er der et eventcenter, hvor aktiviteterne foregår i et lokale, hvor der på væggene er malet forskellige interiør, der passer til aktiviteterne. Så hvor rodeotyren er, der er der malet et cowboy / Texas landskab på væggen. Ved Sumobrydningen er der det fineste japanske billede af to sumobrydere der hilser på hinanden før kampen osv. Der er et fedt Eventcenter Viborg, FunnHall som endda har opfundet en helt ny aktivitet Fly-Ball, hvor man nærmest sidder i hoppegynge og samtidig skal spille fodbold. De har også skydesimulator og segway kørsel.

Så er der Fun & Action Eventcenter i nærheden af Give, som har en række af de populære aktiviteter. SÅ er der selvfølgelig Horsend Eventcenter, Skive Gokart & Paintball og mange flere.

I Silkeborg har vi Gi Den Gas Pallads, som ikke bare er til polterabends men også i høj grad  er et sted for børn og familier.

Eventcenter Midtjylland huser også Horsens Eventcenter, Skive Gokart og Eventcenter og mange flere

Eventcenter Sønderjylland

I den sydlige del af landet skal de da heller ikke kigge forgæves efter steder med rigtig mange aktiviteter samlet på ét sted. Paintball Deluxe tæt på Aabenraa er et sted som hele tiden udvider og tilføjer nye spændende eller sjove aktiviteter. De er virkelig fremme i skoene og har bl.a. en af Damnarks bedste paintballbaner.