Kajakpolo

Tid
2 timer
Deltagere
6 - 35
Pris p.p. (Inkl. moms)
299 kr.
Poul Larsens Vej 14 (Udenfor)
Aalborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Kajak Polo hos FunCenters afdeling ved havnen

Centralt placeret ved havnen i Aalborg ligger FunCenters outdoor afdeling med vandaktiviteter.

Kajak polo er en populær og anderledes aktivitet, der er perfekt til polterabend eller sommerarrangementet. Vores dygtige og veluddannet instruktører sørger for, I kan prøve kræfter med denne sport i trygge rammer. Vi tilpasser regelsættet efter hvor erfarne og komfortable i er med vandsport - hvilket betyder alle kan være med!

Aktiviteten er placeret i Østre havnebassin, så vandforholdene er perfekte til både erfarne og nybegyndere. De stabile Sit on top kajakker gør at nybegyndere og helt uerfarne også kan få stor fornøjelse af aktiviteten, da der er mindre risiko for at vælte som i almindelige kajakker.

Nu tænker du nok, hvad i alverden er Kajak polo? Kajak polo er en kombination af vandpolo, håndbold og almindelig kajaksport. Målet med spillet er kort sagt at score flest mål. Aktiviteten foregår i hold, og der er tale om en kontaktsport, så alle kneb gælder. Man skal derfor være forbedret på at have det max sjovt, mens man kæmper om sejren.

Nu forventer vi ikke at I møder op med jeres egen Kajak, vi har nemlig alt nødvendigt udstyr både våddragt, neopren sokker, sikkerheds hjelm, redningsvest mv. Om man vil bruge våddragt og neopren sokker er dog valgfrit. Så det eneste I skal have med, er jeres gode humør, badetøj, håndklæder og evt. skiftetøj.

Lige ved siden af banen er der mulighed for at afprøve andre vandaktiviteter, i kan blandt andet prøve at stå på SUP-boards. Ønsker I et længerevarende aktivitetsprogram, kan I besøge vores eventcenter, som ligger 2 km fra Østre havnebassin. Her har i mulighed for at fortsætte festlighederne i vores Eventhaller, eller tage en omgang Lasergame eller Paintball. Ønsker i en lidt mere stille og rolig aktivitet har vi også hele 6 fede Escape Rooms at vælge imellem. Ellers kan vi ved hjælp af vores samarbejdspartnere udbyde hele arrangementet på havnefronten.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Funcenter Aalborg

Funcenter Aalborg:
Funcenter Aalborg Tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier