Eventhaller med 38 aktiviteter - FunCenter Aalborg

Tid
1-4 timer
Deltagere
4 - 150
Pris p.p. (Inkl. moms)
109-359 kr.
Poul Larsens Vej 14 (Inde/ude)
Aalborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Eventhaller med 38 forskellige aktiviteter – hos FunCenter Aalborg

FunCenter Aalborg byder på 4 store eventhaller med over 38 fede aktiviteter, så vi garanterer, der er noget for enhver smag, uanset alder og fysik. Vores haller byder både på rolige hyggelige aktiviteter som passer til gruppen, der ønsker at hygge uden at få for meget sved på panden og hvor både gravide og de ældre kan være en del af aktiviteterne. Og vi har selvfølgelig også aktiviteterne i den helt anden ende, hvor der virkelige er gang i den med vilde aktiviteter, hvis der skal være fart over feltet og masser af sved på panden til den aktive polterabend.

Vi har populære og originale aktiviteter såsom Bubble Soccer, Lokumsræs, Wipe Out, Human Football Table, Basket Battle og Fun Animal Race og mange andre aktiviteter som passer perfekt til en polterabend spækket med sjov.

Aktiviteterne kan gennemføres i almindeligt tøj, men vil I give den ekstra gas og møde op i sportstøj, har vi gratis bad og omklædningsrum til rådighed samt skabe til opbevaring. Ønsker I pauser mellem aktiviteterne, er det muligt at booke et bord i vores cafeområde, hvor vi sælger dejlig kolde drikkevarer og energifyldte snacks.

Vi kan planlægge alt fra få timers underholdning til et heldags arrangement, alt efter hvad der passer til jeres program for dagen. Vores gode anmeldelser taler for sig selv, vi er Aalborgs fortrukne polterabend location, også ligger vi kun 2 km fra centrum, så vi er 100% klar til at planlægge jeres fantastiske polterabend.

I kan med fordel kombinere jeres besøg i Eventhallerne med nogle af vores andre aktiviteter såsom Paintball, Lasergame, Escape rooms og Kajak Polo.

Vi glæder os utroligt meget til at byde jer velkommen

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier