Havkajak

Sjove, våde og udfordrende havkajak aktiviteter til en polterabend, der vil skabe uforglemmelige oplevelser for bruden eller gommen og deres venner.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Havkajak som event

Er du brudgommens best man eller brudens maid of honor? Så er det jo dig, som skal stå for at planlægge polterabenden. Det kan godt være hårdt arbejde, og det er lige netop derfor, at vi her hos polterabend.dk gerne vil hjælpe. En polterabend skal bestå af en masse aktiviteter, som bruden eller brudgommen vil finde sjove. Hvorfor ikke vælge havkajak som en af disse aktiviteter? Vi har fundet forskellige steder i Danmark, som tilbyder kajak som en aktivitet til polterabender. Tjek vores udbud og kontakt os for flere detaljer, hvis det lyder som noget for jeres gruppe.

Derfor skal I vælge havkajak som polterabend aktivitet

Havkajak er en aktivitet, som er egnet for alle. I behøver ikke være i god form eller have prøvet det før. For eksempel kan gravide også sagtens være med. Det er altså den perfekte aktivitet, hvis jeres gruppe består af en masse mennesker med forskellige interesser.

Hvis I vælger den helt normale havkajak aktivitet, vil I bare tage på en stille og rolig kajaktur. I bestemmer helt selv turens længde og tempo. Så hvis I ikke er til den helt lange tur, kan I sagtens bede om, at den bliver forkortet. Der vil være rig mulighed for at nyde naturens og havets omgivelser.

Det er også muligt at pakke en lille madpakke eller en snack til at tage med på turen. Så kan I nemlig undervejs holde en lille pause. I behøver altså ikke bekymre jer om, at det bliver for hård en aktivitet. Der vil være god mulighed for at snakke og lære hinanden at kende undervejs.

Før kajakturen begynder, vil I selvfølgelig modtage alt det grej, I skal bruge, men I vil også modtage et minikursus. Det betyder bare, at I vil blive lært de bedste teknikker og nogle regler. Turen foregår hele tiden med en guidet instruktør, så skulle I glemme noget, går det nok. Instruktøren er med for, at I kan få den bedste oplevelse og samtidig føle jer helt trygge.

Ønsker I en lidt vildere oplevelse?

… Så skal I overveje at prøve kajakpolo. Kajakpolo er den perfekte polterabend aktivitet, hvis I ønsker lidt fart over feltet. Det er blanding af vandpolo og håndbold – som så foregår på en kajak.

I behøver hverken have prøvet kajakpolo eller have sejlet kajak før. Kajakkerne er nemlig lavet til nybegyndere, så det er nemt at holde balancen i dem. Reglerne og spillelængden varierer. Instruktøren bestemmer nemlig reglerne efter, at de har fået en god idé om, hvor komfortable og gode I er.

I vil blive opdelt i hold, og det anbefales derfor, at I kommer i en gruppe på mindst seks personer. Det gælder selvfølgelig om at score flest mål. Tit bliver der brugt beskidte kneb, og det er kun med til at gøre spillet endnu sjovere!

Så hvis I ønsker en sjov og lidt anderledes polterabend aktivitet, skal I overveje havkajak eller måske endda kajakpolo!

Mulighed for havkajak både i Jylland og på Sjælland

Vi udbyder muligheden for at prøve kajakker i Jylland og på Sjælland. Det kan være, at I skal køre lidt efter aktiviteten. Hvis det er tilfældet, anbefaler vi, at I ser på hvad stedet mere har at byde på. Det kan for eksempel være, at der er flere aktiviteter, som I er interesserede i at prøve.

Havkajakture kræver ikke det helt store af udstyr, og det betyder, at aktiviteten er meget mobil. I kan altså kontakte det pågældende sted og spørge om, de muligvis kan komme ud til jer. Det kan for eksempel være, at I kender et rigtig smukt område at tage på tur i.

Kajakpolo er lidt mere kompliceret. Denne aktivitet kræver nemlig, at der er en bane med mål. Ofte foregår denne aktivitet i et havnebassin eller lignende.

Det skal I selv medbringe

Skal I på kajaktur? Så skal I bare medbringe tøj, som I kan bevæge jer i. Det er altså ikke nødvendigt at tage badetøj med. Hvis I har lyst, kan I medbringe snacks eller drikkevarer. Da polterabenden jo skal være en festlig aktivitet, kan I også medbringe pynt, som kan sættes på havkajakkerne. Det gør turen ekstra sjov, og I er sikret nogle gode stemningsbilleder også.

Skal I derimod spille kajakpolo, er der altså en rimelig stor sandsynlighed for, at I bliver godt våde undervejs. Derfor udføres kajakpolo iført badetøj og eventuelt også en våddragt. Badetøjet skal I selv have med, men våddragten kan I låne. I vil også få udleveret hjelme og sikkerhedsveste. Der vil være mulighed for at tage et brusebad efterfølgende. Husk derfor også at medbringe sæbe og et håndklæde.

Sidst men ikke mindst skal I selvfølgelig medbringe godt humør til begge aktiviteter – men det burde ikke være svært. Det er trods alt en polterabend!